109 000 000 Ft
778,6 E Ft/m2
109 M Ft
778,6 E Ft/m2

Eladó ikerház
Halászteleki eladó ikerház, 4 szobás, 140 négyzetméteres

140  m2 alapterület
4 szoba
Felújított állapotú
474 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó ikerház leírása Jelentem az ingatlant

HALÁSZTELEK - ÚJTELEP, ELADÓ HÁZ!

Halásztelek közkedvelt részén, Újtelepen ajánlok a figyelmébe egy 2004-ban épült aszfaltozott utcában található, tökéletes állapotú, 4 szobás, összesen 140 nm-es ikerházat. Az ingatlan kiváló adottságokkal rendelkezik, élhető terek és optimális helyiség-méretek és elosztás jellemzi. Az épület tégla szerkezetű, 10 cm dryvit szigeteléssel, cserép tetővel. A ház fűtéséről a gázkazán, 4 db hűtő-fűtő klíma gondoskodik, radiátoros hőleadással. A VÉTELÁRBA A TELJES BÚTORZAT IS BELETARTOZIK!

ELŐNYÖK: 94nm-es nagy méretű fedett terasz, nagy teljesítményű klímák, műanyag hőszigetelt nyílászárók, beépített konyhabútor, igényes burkolatok, parkosított kert, elektromos kapu, öntözőrendszer, riasztó, biztonsági bejárati ajtó, a nyílászárók műanyag thermo ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval ellátva.

LOKÁCIÓ: Az ingatlant határoló utcák rendezettek és igényesek, a környéket és a közvetlen szomszédságot is családias légkör jellemzi. A buszmegállók gyalog pár perc alatt elérhetők, illetve a közelben található több bolt, orvosi rendelő, iskola, óvoda, tehát a ház infrastrukturális adottságai kiválóak.
M271967
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018