17 900 000 Ft
288,7 E Ft/m2
17,9 M Ft
288,7 E Ft/m2

Eladó ikerház
Eladó ikerház Doba, 1+1 szobás

62  m2 alapterület
1 és fél szoba
felújítandó
420 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó ikerház leírása Jelentem az ingatlant

Veszprém megye, Doba, családi ház.
Megvételre kínálok egy kis családi házat a Somló-hegy közvetlen közelében. Az ország legkisebb borvidékének jól ismert és kedvelt települése Doba, ennek egy mellékutcájában található ez a házikó. A terület és a ház is egy korábbi nagyobb ingatlan megosztásával keletkezett, ennek eredményeként egy 420 m2-es telekről és rajta egy 63 m2-es lakóterű ikerház részről van szó. Két helyrajzi számot foglal magában, a kisebbik korábban szolgalmi út volt, most "kivett út"-ként szerepel, a nagyobbik pedig "kivett lakóház és udvar" megnevezésű.
A ház építése a 40-es évekre tehető, vastag kő tatrtófalakkal, tégla válaszfalakkal, illetve a később hozzáépített előtérnek is téglafalai vannak. Szerkezete stabil, a tetőszerkezet 2010-ben lett megerősítve, a héjazat, csatorna pedig cserélve. A vízvezeték is fel lett újítva. Utcafronti négy ablaka hagyományos, jól záródik, redőnnyel ellátott. A szobák hajópadlóval burkoltak, a többi helyiség járólapos.
Az ingatlan a gáz kivételével minden közművel rendelkezik, de a gázvezeték gerince is az utcában van. Fűtés a konyhában és a nagyszobában elhelyezett kályhákkal történik, a fürdőszobáé elektromos rásegítéssel. A melegvizet bojler szolgáltatja.
Az udvaron több melléképület található, részben füvesített, konyhakerti rész is van magaságyásokkal. Kerti csap, illetve fúrt kút könnyíti a kertészkedést.
További felújítással, módosítással ki-ki saját igényei, elképzelése szerint alakíthatja.
Az ingatlan tehermentes, egy tulajdonosa van.
Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, megnézné azt, keressen a megadott elérhetőségen.

  • Épület szint: 1. emelet
hirdetés
© 2018