135 000 000 Ft
1,2 M Ft/m2
135 M Ft
1,2 M Ft/m2

Eladó ikerház
Eladó 4 szobás ikerház Diósd

116  m2 alapterület
4 szoba
Felújított állapotú
320 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó ikerház leírása Jelentem az ingatlant

Fedezze fel Diósd egyik legszebb és legkeresettebb zöldövezeti kincsét, amely FENYVES részen álló, ideális otthon lehet egy család számára!

Ez a kétszintes, panorámás ikerház kiváló elhelyezkedésével és prémium kivitelezésével magával ragadja a természet szerelmeseit és a modern életstílust kedvelőket egyaránt.

A 116 m2-es ingatlan egy gyönyörűen parkosított, csendes összközműves telken helyezkedik el, távol az átmenő forgalom zajától. Az elosztás tökéletes: egy amerikai konyhás nappali és három hálószoba biztosítja az ideális otthont egy család számára. A 50 m2-es terasz és a panorámás erkély a nyugalom és a természet közelségét kínálja, miközben Budapest agglomerációjának kényelme is kézenfekvő távolságban van.

A ház magas minőségű kivitelezése és modern berendezése kényelmet és stílust sugároz. A légkondicionálás és a kandallóval felszerelt nappali az évszakok változásait kényelmesen kezeli, míg a panorámás fürdőszoba és erkély a luxus és a harmónia érzetét árasztja.

Az infrastruktúra és közlekedés kiváló, így a mindennapi élet könnyedén megoldható. A gépjármű parkolása és a közvetlen kapcsolat az autópályákkal és tömegközlekedéssel gyors és hatékony utazást biztosít.

A házban a kényelem és a biztonság is elsődleges szempont, így számos extrával felszerelték, mint például szúnyoghálók az ablakokon, klímaberendezések, riasztórendszer és elektromos m kapuval felszerelt.

Ha mindez még nem lenne elég, az ingatlan teljesen berendezve és felszerelve várja új tulajdonosát, per- és tehermentesen. Ne habozzon, ez a gyöngyszem hamar gazdára találhat!

Vegye fel velem a kapcsolatot még ma, és tegye magáévá ezt a páratlan lehetőséget Diósd egyik legszebb részén!

Referencia szám: M279012

Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018