289 000 000 Ft
932,3 E Ft/m2
289 M Ft
932,3 E Ft/m2

Eladó ikerház
Eladó ikerház Debrecen, Nagy Pál utca, 8 szobás

310  m2 alapterület
8 szoba
Újszerű állapotú
405 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó ikerház leírása Jelentem az ingatlant

Igazi ritkaság, nem mindennapi lehetőség:

akár összeköltözőknek, akár kétgenerációnak, akár ha csak azon gondolkodtok, hogy szeretnétek egymáshoz közel lakni, legyen szó barátokról, rokonokról, ez az ajánlat tökéletes lehet számotokra.

2020-ban épült 2 lakásos társasház mindkét lakása eladó.
A két lakás egymástól teljesen függetlenül használható, jogilag is külön van választva. Közös lépcsőház, tároló, teremgarázs és udvar tartozik a lakásokhoz. A földszinten egy tágas teremgarázs található, amely 2 autó számára parkolási, valamint az udvarra áthajtási lehetőséget biztosít. (De akár 4 autó is elfér kényelmesen.)

Mindkét lakás 90 nm-es erkélyes, azonos elosztással:
- amerikai konyha nappali- 3 külön bejáratú hálószoba
- tágas fürdőszoba zuhanyzóval, fürdőkáddal, wc-vel
- plusz egy külön vendég wc

Mind a két lakásnak külön gázórája, villanyórája és vízórája van. 404 m2 es telken, 310 m2 es, 2 emeletes modern épület, mely családi házként, irodaházként, vagy külön-külön lakásként tud funkcionálni.

A földszinten kialakítható plusz 1 lakás (40 nm es). Rendkívül magas műszaki tartalom, minőségi alapanyagok, prémium műszaki eszközök. Az épület alkalmas irodaháznak, orvosi rendelőnek, vendégháznak, családi háznak, kétgenerációs háznak, vagy két lakásos társasháznak. A nagyerdőalján helyezkedik el, egy csendes utcában pár percre a központtól.

Kérdés vagy megtekintés esetén keressetek bizalommal!

hirdetés
© 2018