65 500 000 Ft
761,6 E Ft/m2
65,5 M Ft
761,6 E Ft/m2

Eladó ikerház
Bugyi új építésű ikerház eladó, 86 négyzetméteres, 3+2 szobás

86  m2 alapterület
3 és 2 fél szoba
Új építésű
300 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó ikerház leírása Jelentem az ingatlant

Pest megyében keres új házat családjának? Ami ráadásul remek elosztású és a déli tájolásának köszönhetően napfényes is? Akkor kérem olvassa tovább a hirdetést és egyeztessük időpontot a megtekintéséhez.
Pest megyében, Bugyin eladásra kínálunk egy ÚJÉPÍTÉSŰ 86,5 m2-es, 5 szobás, nappali + 4 hálószobás!!! ikerházat. Nem kell aggódni a falon átszűrődő zajon, mert a 2 ház falazata duplán lett építve, így hangszigetelése kiváló. Szerkezete 30-as porotherm téglából épült, 15 cm grafitos szigetelést kapott. A műanyag nyílászárók 3 rétegűek. Ezekből adódóan a ház rezsiköltsége alacsony. A szélfogóban felszerelt kombi cirkó biztosítja az otthon melegét és a meleg vizet is. Fűtése a szobákban radiátorról történik, a hideg burkolatú helyiségekben pedig padlófűtés van. A nappaliban lévő klímával is fűthetjük a légteret, de a meleg nyári napokon hűteni is lehet vele.

Kialakítását illetően a következő helyiségekből áll: amerikai konyhás nappali, mely kertkapcsolattal rendelkezik. Ezen kívül 4 hálószoba, tágas fürdőszoba és mellékhelyiség lett kialakítva. A saját, elkerített kertrész kb. 300 m2.
Használja ki még idén CSOK és a kamattámogatott hitel adta lehetőséget! 5% áfa visszaigényelhető!!!
ÁTADÁS 1 HÓNAPON BELÜL!!!!
Amennyiben felkeltettem érdeklődését, várom megtisztelő hívását a hét bármely napján. Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk.
Referenciaszám: M251862

hirdetés
© 2018