179 900 000 Ft
1,8 M Ft/m2
179,9 M Ft
1,8 M Ft/m2

Eladó ikerház
Budapest eladó ikerház

98  m2 alapterület
4 szoba
Újszerű állapotú
215 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó ikerház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó a XI-XXII. kerület határán, Budafok -Rózsavölgyben, 2018-ban épült, minimál stílusban kialakított ikerház egyik fele.
Az ingatlanhoz kizárólagos használatú saját parkosított kertrész tartozik, valamint 2 db autóbeálló elekrtomos kapuval.
A lakás 2 szinten helyezkedik el, nettó 122 m2 lakótérrel, ami magába foglal egy 24 m2-es körben eltolható üvegfallal rendelkező, alumínium, antracit színű üvegtetős télikertet.
Az alsó szinten amerikai konyhás nappali (38 nm), előtér és fürdőszoba található. A konyhában magasfényű fehér konyhabútor lett beépítve, egy négyszemélyes konyhaszigettel, hatalmas tárolóhelyekkel. A fürdőszobában WC , bidet, épített zuhanyzó, mosdó található, illetve itt került elhelyezésre a kondenzációs kombi falikazán melegvíz tárolóval. A nappaliból egyenes, üvegkorlátos lépcső vezet az emeletre. Az emeleti folyosóról 3 szoba (10 nm) nyílik, minden szobából kijuthatunk a fedett erkélyre, mely 13m hosszan fut végig a felső szinten.
Az emeleten található egy fürdőszoba, dupla mosdóval illetve káddal, valamint egy WC kézmosóval.

A lakás 3 rétegű üvegezéssel ellátott prémium kategóriás műanyag nyílászárókkal lett szerelve, alumínium hőszigetelt redőnyökkel, helységenként szúnyoghálóval. A hűtésről klíma gondoskodik. A nappaliból hatalmas emelő-toló erkélyajtón keresztül juthatunk a tolóajtós, alumínium vázas üvegteraszra, amelynek oldalait teljesen el lehet tolni.
A fűtésről radiátorok illetve a fürdőszobákban padlófűtés gondoskodik. Az ingatlan hőszigetelése kiváló, 30-as okostéglából épült, clíma control tetőcserepek felhasználásával, a padlóba extra vastagságú szigetelések kerültek elhelyezésre, a tetőtérbe 30 cm hőszigetelés lett beépítve.Kiemelkedő minőségű nyílászárók , valamint külső grafitos hőszigetelés (10-20cm) biztosítja az épület kiváló szigetelését, melynek köszönhetően a ház rezsije nagyon alacsony, 4 tagú család esetén is bőven a meghatározott kedvezményes átlagértékek alatt van az energiafelhasználása. A ház padlástere tárolásra használható, legmagasabb pontján 150 cm magas. Az ingatlan egy gyönyörűen parkosított kerttel rendelkezik, amely teljesen szeparált, örökzöld növényekkel betelepített, a kert ékköve pedig egy hatalmas juharfa, amely szükség esetén kellő árnyékos részt biztosít. Az épületben riasztó és kamerarendszer, valamint videó kaputelefon van kiépítve. A kertben található egy 12 nm-es kerti tároló is.
Az ingatlan társasházi alapító okirattal rendelkezik, külön helyrajzi számmal. A lakás saját mérőórákkal rendelkezik (víz, villany, gáz).
A csodálatos panorámával rendelkező utcában, luxus villák társaságában elhelyezkedő, modern stílusjegyeket felvonultató épület könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel is, a busz 2- 3 perc, a villamos 5 perc sétával elérhető.

Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.
Referenciaszám: M228070

hirdetés
© 2018