149 900 000 Ft
697,2 E Ft/m2
149,9 M Ft
697,2 E Ft/m2

Eladó ikerház
Budapesti eladó ikerház, 4+1 szobás, 215 négyzetméteres

215  m2 alapterület
4 és fél szoba
Újszerű állapotú
450 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó ikerház leírása Jelentem az ingatlant

NAGYVONALÚ, IGÉNYES, TÁGAS TEREKRE VÁGYIK, ahová gyorsan beköltözhet?
Öné lehet ez a remek ingatlan, ha beleszeret, és megvásárolja ezt a Pestszentlőrinc nagyon hangulatos, erdő közeli. jó levegőjű, családi házas övezetében, az ALMÁSKERT lakóparkban - 2004-ben kiváló beruházó által épített-, 5 szobás IKERHÁZI lakást. Az ingatlanba lépve a tágasság, kényelem, luxus és intimitás érzése fogja el. Az óriási nappaliból a szintén nagyméretű, 30 nm-es teraszra, majd közvetlenül a teljesen körbezárt intim kertbe vezet, ahol gyermekei biztonságban játszhatnak.Az automata öntözőrendszerrel és világitással ellátott kert mérete elegendő életteret biztosít, de ugyanakkor gondozása nem rabolja el a teljes szabadidejét.
A 90 nm-es pinceszinten 2 állásos - automata kapuval ellátott,- garázs lett építve, de ugyanitt még mosókonyha, tároló, vagy barkácsműhelyi is helyet kapott, közvetlen kijárattal a kertbe.
A 90 nm-es földszinten a radiátorok mellett padlófűtés is működik, ám a nagy méretek ellenére a havi 14 ezer Ft-os gázátalány lefedi az éves főzés, illetve fűtés költségét is. Az emeleten a megemelt parapet falnak, illetve a kiváló tervezésnek köszönhetően szinte nem is érezzük, hogy tetőtérben vagyunk, a tágasság érzése itt is velünk tart. Ha pedig még egy szintre lenne szüksége, vagy további szobákra vágyik - a megemelt tetőnek köszönhetően - a második emeleten egy körülbelül 50 nm-es lakrész, hobbiszoba, vagy játszóhely is kialakítható!
Az ingatlan egy tisztasági festéssel - szinte azonnal - KÖLTÖZHETŐ!
KIVÁLÓ ÁR-ÉRTÉK arányú ingatlan!
Időpontegyeztetés miatt akár hétvégén is hívhat!

hirdetés
© 2018