130 000 000 Ft
764,7 E Ft/m2
130 M Ft
764,7 E Ft/m2

Eladó ikerház
Eladó 2+2 szobás ikerház, Szent Imre-kertvárosban, Budapest

170  m2 alapterület
2 és 2 fél szoba
Felújított állapotú
711 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó ikerház leírása Jelentem az ingatlant

Szeretné az otthonában, a saját kertjében élvezni a madarak csicsergését és a virágok illatát? Most eladóvá vált egy gyönyörű, két szintes családi fészek Budapest 18. kerületében, barátságos kertvárosi környéken.

Az összkomfortos otthon 711 m2-es telken helyezkedik el, minden kényelmet biztosítva Ön és családja számára. A tágas nappali, az elegáns konyha és a szépen berendezett hálószobák otthonná varázsolják a falakat, míg a kertben helyet kap a nyugodt pihenésre és a vidám családi összejövetelekre.

A környék minden szempontból tökéletes választás: csendes és barátságos, mégis könnyen elérhető. A közelben megtalálhatóak a legfontosabb szolgáltatások és üzletek. Gyógyszertárak, bevásárlóközpontok, éttermek és még sok más csupán néhány percnyi sétára vannak.

Az ingatlan kiválóan alkalmas nagycsaládosoknak és több generáció összeköltözésére.

Az OTP Bank szolgáltatásainak teljes körű ügyintézésével állok a rendelkezésére. Kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk az ingatlan finanszírozásához, megbízható ügyvédi közreműködés, támogatás az összes kapcsolódó adminisztratív teendő intézésében az adás-vétel során. Ha felkeltettem érdeklődését, ne habozzon, keressen bizalommal!

hirdetés
© 2018