99 900 000 Ft
1,1 M Ft/m2
99,9 M Ft
1,1 M Ft/m2

Eladó ikerház
Budapesti eladó ikerház, 4 szobás, 95 négyzetméteres

95  m2 alapterület
4 szoba
Újszerű állapotú
180 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó ikerház leírása Jelentem az ingatlant

MEGFELEL AZ NHP ZÖLD OTTHON HITEL FELTÉTELEINEK

Fontos Önnek, az alacsony fenntarthatóság és emellett szívesen élvezné egy tetőtől talpig modern otthon nyújtotta kényelmet? Jó hírem van! Megtalálta, amit keres!

A méltán kedvelt Mátyásföldön kínálunk eladásra, újonnan épülő, BB energetikai besorolású otthonokat. A mini lakóparki beruházásban 4 önálló ikerház kerül kivitelezésre. A beruházó csak ezen a területen több mint 10 referencia ingatlant tud felmutatni, ezeket kívülről természetesen megmutatjuk érdeklődés esetén.

Az alaprajzok kialakításánál elsődleges szempont volt egy kényelmes, funkcionális és jól átgondolt élhető otthont teremteni. A földszinten 1 szoba, háztartási helyiség, kamra, fürdőszoba, és egy tágas nappali-konyha étkező kap helyet. Az emeleten 2 hálószoba, 1 fürdővel kerül kialakításra.

A műszaki tartalom pedig teljes egészében igazodik a XXI. századi elvárásokhoz. Az épület első osztályú, a mai kor igényeinek megfelelő, korszerű, minőségi anyagokból és technológiával készül.

A használati melegvizet elektromos, hőtárolós,energiatakarékos, okos vízmelegítő biztosítja. A fűtés, elektromos padlófűtés, hűtő-fűtő klíma, napelem rendszerrel, helyiségenként szabályozható hőmérséklettel. A nyílászárók műanyag 7 légkamrás ajtók és ablakok 3 rétegű hőszigetelő üvegezéssel.

A tömegközlekedés kiváló, buszmegálló és a HÉV is a közelben.
A sportolási lehetőségek száma végtelen. A közelben uszoda, teniszpálya,futópálya, lovarda, jégpálya, a Szilas patak mentén bicikliút is található, amin egészen a Naplás tóig gurulhatunk. Karnyújtásnyira a Rákos patak természetvédelmi területe csodás vadvilággal.

A számos óvoda, iskola és bevásárlási lehetőség közelsége segít megkönnyíteni a mindennapok teendőit, hogy Ön a lehető legtöbb időt tölthesse kényelmes, nyugodt otthonában.

Az építkezés már elkezdődött, az átadás 2022 év végén várható

Finanszírozás:
ZÖLD HITEL!
Az ingatlan készpénzzel és banki finanszírozással egyaránt megvásárolható. Hitellel kapcsolatban munkatársunk készséggel és ingyenesen tájékoztatja Önt a jelenleg elérhető legkedvezőbb finanszírozási lehetőségekről.

Amennyiben a projekt felkeltette érdeklődését, várom hívását a hét bármely napján.

hirdetés
© 2018