239 000 000 Ft
1,3 M Ft/m2
239 M Ft
1,3 M Ft/m2

Eladó ikerház
Eladó ikerház Péterhegyen, 5 szobás

180  m2 alapterület
5 szoba
Felújított állapotú
400 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó ikerház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó a 11. kerületben, Péterhegy csendes utcájában egy 180 nm-es, belülről 2022-ben TELJES KÖRŰEN, MAGAS MINŐSÉGBEN ÉS RENDKÍVÜLI IGÉNYESSÉGGEL, EGYEDI STíLUSBAN FELÚJíTOTT 180 nm-es ikerház fél.
A földszinten található egy dolgozó szoba vagy vendégszoba, külön nyíló fürdővel, wc-vel, egy előtér, illetve egy, akár 2 autó számára is parkolási lehetőséget biztosító 25 nm-es fűthető garázs, hőszigetelt garázskapuval sok távirányítóval, valamint Hikvision kaputelefon és kamerarendszerrel összekapcsolva, amiket applikációval, okostelefonról is lehet vezérelni. Az elektromos autótöltőhöz 3 fázis lett kialakítva, valamint a gépészet is a garázsban kapott helyet. Itt került beüzemelésre a kondenzációs gázkazán is. A használati melegvíztartály fűtését a gázkazán végzi, de van lehetőség elektromos melegítésre is átkapcsolni. A garázs mellett egy kültéri, fedett gépkocsibeálló is lehetőséget nyújt a parkolásra.
Az 1. szinten kapott helyet a nappali, valamint egyben a konyha és az étkező, mely kifejezetten tágas és otthonos életteret biztosít a szerencsés leendő tulajdonosnak. A konyhát rendkívüli igényességgel tervezték meg és alakították ki. Nagy méretű, egyedileg készített konyhabútor BOSCH és WHIRLPOOL felső kategóriás beépített konyhagépekkel, továbbá egy KONYHASZIGET borhűtővel, ahol a konyhai előkészítés és az étkezések egyaránt lebonyolíthatók. A konyhapult, a hátfal és az ablakpárkányok strapabíró SILESTONE prémium kompozit kvarc márványból készültek. A konyhával egy helyiségben van az étkezőrész is, ami helyet adhat NAGYOBB LÉTSZÁMÚ CSALÁDI ÉS BARÁTI ÖSSZEJÖVETELEK számára is. Továbbá ezen a szinten is található egy mosdó wc-vel. A nappaliból a hatalmas teraszajtón keresztül nyíló 8 nm-es ERKÉLYRŐL is csodálhatjuk a gondosan karbantartott, intim kertet és a panorámát. A nappali kényelmét a NOVO HOME-nál egyedi méretre készített ADA márkájú kanapé biztosítja, ami ágynemű tartós és vendégággyá is alakítható. Vele szemben egy bioetanolos dizájn kandalló gondoskodik a meghitt hangulatról.
A 2. szinten kaptak helyet a hálószobák és egy fürdőszoba, valamint külön wc. A szobák elosztása és mérete nagyon ideális. Minden szoba KÜLÖN NYÍLÓ, világos és klímával felszerelt.
A kb. 24 nm hasznos területtel rendelkező padlásszint is beépíthető, már a radiátor- és vízkiállást is előkészítették a felújítás során.
Az emeleti szintekről kifejezetten jó PANORÁMA nyílik a Budai-hegyekre és a Gellért hegyre.
A felújítás során a teljes villamos és fűtési rendszer mellett az összes csatornát és vízcsövet, vízórát, gázórát, villanyórát kicserélték.

Az alábbi extrákkal történt meg a felújítás a teljesség igénye nélkül:

• Nyílászárók beépített szúnyoghálóval, a legjobb Becker redőnymotorral szerelt elektromos, feltolás-gátlós biztonsági aluredőnnyel, amik fali kapcsolóval és telefonról (vagy okosóráról) is vezérelhetők, programozhatók.
• Az ablakok prémium német VEKA 82 profilú, 7 légkamrás, 3 rétegű üveggel, extra biztonságos kiemelés gátlós vasalat, dupla acélmerevítéssel és háromszoros gumitömítéssel. Belül biztonsági fólia van az ablakokon, ami 100% UV védelmet is biztosít.
• A nappaliban 4,2 méter széles 2 irányban nyíló emelő-toló (nincs küszöb!) prémium ablak, amit majdnem 2 méter szélesre ki lehet tárni.
• A prémium festésű PORTA ROYAL Savoy belső ajtók automata küszöbbel és a dolgozó szoba cilinder zárbetéttel zárható.
• Központi vízlágyító rendszer (BWT márkájú AQA Perla Bio 75 Bluetooth-os + App vízfogyasztási kimutatásokkal), aminek köszönhetően a háztartási gépekhez és a fürdőszobákba kizárólag lágyított víz megy, ami meghosszabbítja a gépek és szaniterek élettartamát, valamint nem keletkezik vízkőlerakódás, így minden vizes rész rendkívül könnyen takarítható
• A konyhában beépített BWT AQUABOY ivóvízszűrő található a mosogató alatt
• Melegvíz cirkulációs kör programozható okosrelével, így a melegvízre nem kell várni egyik fürdőszobában sem.
• Hikvision okos kaputelefon- és kamerarendszer mindkét szinten kezelőpanellel (több hetes rögzítéssel)
• 3 fázisú ipari áram
• Kismegszakítók és FI relék külön a földszinten és az emeleten
• Tartalék internetkapcsolat automatikusan átkapcsoló routerrel (Telekom és Vodafone) az okos eszközök állandó internetelérése érdekében
• TP-Link DECO Mesh WiFi hálózat minden szinten – mindenhol kiváló internetlefedettség az egész házban, de minden szobában be van húzva a kábel TV és kábeles internet is
• Rengeteg konnektor a házon belül és a házon kívül is, teraszon, kertben
• Minőségi, modern és időtálló burkolatok minden helyiségben
• Külön alternatív kapcsolók a terasz és kerti világításnak
• A fürdőszobákban RAVAK és Villeroy&Bock szaniterek, szekrények és termomix csaptelepek találhatók és a vízhálózat fürdőszobánkként elzárható.
• Kertben medence előkészítés (áram, ivóvíz, lágyított hideg és melegvíz az aknában)
• Kerti sziklakút, terasz falikút, kerticsap és öntözőrendszer előkészítés
• Fúrt kút telefonról is vezérelhető/programozható szivattyúval
• Daikin klímarendszer hűtésre és fűtésre is, 2db kültéri és 5 beltéri egységgel (a padlásszobában csak előkészítés) A nappaliban és konyhában prémium kategóriás applikációról is vezérelhető okosklímák (DAKIN EMURA)
• Computherm termosztát indítja a kazánt, applikációról vezérelhető
• A padlófűtés köröket szintenként lehet szabályozni.

Az ingatlan egy 400nm-es intim telken található. A földszinti dolgozószobából közvetlenül kiléphetünk a teraszra. A kertben helyet kapott egy pavilon sátor is, mely szépen kialakított térköves alapot kapott. A 200nm-es hangulatos saját kert nagyszerűen kihasználható és ideális méretű, alacsony karbantartási igényű növényekből lett kialakítva.
Az infrastruktúra és közlekedés kifogástalan. A 150,150B,250,251,251A,153,251E,941-es buszok megállói követlenül az utca elején (1 percre), a Kelenföldi pályaudvar (4-es metró) 5 perc távolságra található busszal és autóval. Innen kb. 10-15 perc alatt a Belvárosba érhetünk. A környéken óvoda és iskola is sétatávra található.
Kifejezetten ajánlom azoknak ezt a tágas, HANGULATOS OTTHONT, akiknek fontos a Belváros könnyű elérhetősége és a zöldövezet által nyújtott előnyök együttes jelenléte.

Irányár: 239 M Ft

hirdetés
© 2018