85 900 000 Ft
842,2 E Ft/m2
85,9 M Ft
842,2 E Ft/m2

Eladó ikerház
Budakalász ikerház eladó, 2+1 szobás

102  m2 alapterület
2 és fél szoba
állapotú
367 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó ikerház leírása Jelentem az ingatlant

Budakalász kedvelt, kertvárosi részén, Szentistvántelepen eladó egy hatvanas évek végén épült, jó állapotú, 88 m2 nettó lakóterű, belső kétszintes ikerházfél 367 m2-es, saját tulajdonú kertrésszel.
A ház földszintjén előtér-étkező, konyha, kamra, nappali, előszoba és mosdó található, az épület egy része alatt kívülről megközelíthető, 16 m2-es pince húzódik, itt kapott helyet a kazánház is. Az emeleten közlekedő, 2 szoba és egy fürdőszoba került kialakításra, a nagyobbik szobához 3 m2-es erkély kapcsolódik. A lakóingatlan műszakilag jól karbantartott, 10 évvel ezelőtt szigetelték, homlokzatát újraszínezték, nyílászáróit szúnyoghálóval és redőnnyel szerelt, hőszigetelő üvegezésű műanyag ablakokra cserélték, vizes helyiségeit felújították.
Az épület fűtése gázkazánnal történik, alternatív megoldásként vegyes tüzelésű kazán is rendelkezésre áll, a melegvíz-ellátást villanybojler biztosítja.
A ház kertje gondozott, parkosított, dísznövényekkel beültetett, az öntözés fúrt kútból történik. Az udvar utcafronti részén egy 18 m2-es, egyállásos gépkocsi tárolót alakítottak ki..
Az ingatlan a város központjától 1,2 km-re helyezkedik el, kiváló infrastruktúrával rendelkezik, bevásárlási lehetőség, óvoda, játszótér 200 méterre található, általános iskola, művelődési ház és könyvtár, HÉV megálló 8-10 perces sétával érhető el.

hirdetés
© 2018