79 900 000 Ft
532,7 E Ft/m2
79,9 M Ft
532,7 E Ft/m2

Eladó ikerház
Balatonvilágos eladó ikerház

150  m2 alapterület
4 szoba
állapotú
671 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó ikerház leírása Jelentem az ingatlant

Balatonvilágoson 150 m²-es ikerfél családi ház 671 m² telken eladó!

Az 1989-ben épült ikerház három szinten, a szuteréni részben egy tágas garázzsal, mosókonyhával, fürdővel és háztartási helyiséggel lett kialakítva. Az első szinten egy világos nappali, modern konyha, fürdőszoba és egy hatalmas fedett terasz található. A tetőtérben három hálószoba, kényelmes fürdőszoba és egy erkélykapcsolatos nappali kapott helyet.
A fűtést gázcirkó kazán látja el radiátoros hőleadással, szükség szerint cserépkályha is rendelkezésre áll. A két lakószinten hűtő-fűtő klíma segít a kellemes hőmérséklet kialakításában.

A 671 m² kert szépen karbantartott, parkosított, öntöző rendszerrel és vakondhálóval ellátott. A nyári napokon kellemes kikapcsolódást nyújt a kültéri medence és a kerti konyha-sütögető.
Aki a Balaton mellett tervezi mindennapjait eltölteni, tökéletes választás lehet ez a ház állandó otthonnak vagy nyaralónak egyaránt, hiszen ide mindig kellemes érzés megérkezni.

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését és további tájékoztatásra lenne szüksége, várom hívását! A megtekintéséhez előzetes időpont egyeztetés szükséges!

Igény szerint ügyvédi támogatást, ill. ingyenes hitel ügyintézést biztosítunk!

Stóka Andrea
Duna House Örökös tag értékesítő

hirdetés
© 2018