99 000 000 Ft
1 M Ft/m2
99 M Ft
1 M Ft/m2

Eladó ikerház
Alsónémedi ikerház eladó, 99 négyzetméteres, 5 szobás

99  m2 alapterület
5 szoba
Felújított állapotú
800 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó ikerház leírása Jelentem az ingatlant

Eladásra kínálunk Alsónémedin egy 800 nm-es telken elhelyezkedő, 4 hálószobás családi házat, amely kiváló választás lehet azok számára, akik csendes környezetre vágynak, mégis közel szeretnének maradni Budapesthez, mindössze 6 km-re.

Az ingatlan délkeleti tájolású, beton alapra épült, tégla falazattal, betonfödémmel és cseréptetővel. A házat 10 cm vastag hőszigetelés veszi körül, a födémet pedig 23 cm-es üveggyapot szigetelés fedi, aminek köszönhetően a rezsiköltség még télen is alacsony.

A parkolási lehetőségek kiválóak: az udvarban három autó számára van hely, további két autó pedig a ház előtt parkolhat. A közlekedés szempontjából is ideális: a legközelebbi buszmegálló 250 méterre található, ahonnan 25 perc alatt elérhető a Népliget.

A ház belső elrendezése egy tágas, amerikai konyhás nappaliból, négy hálószobából, egy kamrából, közlekedőből és egy beépített, 20 m?-es teraszból áll.

Az ingatlan számos extrával rendelkezik: kerti sütögetővel, fedett 20m?-es terasszal, riasztó rendszerrel mozgásérzékelős lámpákkal, lábazati világítással és elektromos kapuval. A fűtést és a meleg vizet kombi gázcirkó biztosítja. Az ablakokon redőnyök és szúnyoghálók vannak felszerelve. A ház energetikai besorolása D kategóriás.

A 320 m?-es, gondozott kert különleges növényekkel díszített, japán tuják, egy 10 méter magas sárga japán juhar, amerikai tulipánfa és különféle díszcserjék. Az előkert gyommentességéről gyom textília és 2500 kg kavics gondoskodik, a kert öntözését pedig fúrt kút biztosítja.

Az ingatlan tehermentes. Nézze meg, szerezzen saját tapasztalatot az ingatlanról. Referenciaszám: M285053
Ingatlanjogász ügyvédi iroda vagyunk.

hirdetés
© 2018