144 000 000 Ft
757,9 E Ft/m2
144 M Ft
757,9 E Ft/m2

Eladó ikerház
Szeged új építésű ikerház eladó, 2+3 szobás

190  m2 alapterület
2 és 3 fél szoba
Új építésű
452 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó ikerház leírása Jelentem az ingatlant

Az újszegedi dinamikusan fejlődő kertvárosi övezetben található emelt szintű szerkezetkész ikerház egyik fele kivételes lehetőséget kínál a prémium kategóriájú, minimál stílusú életvitelre vágyóknak. Az igényesen kialakított és modern stílusú épület minden szempontból korszerű technológiával és műszaki tartalommal rendelkezik.

Az ikerház két fele között dupla szigetelőfallal elválasztott, így a kényelem és a magánélet teljes mértékben biztosított. Az épület egyik része egy 452 m2-es telken helyezkedik el, ahol amerikai konyha+nappali, 4 szoba, gardrób szoba, tágas, fedett terasz, erkély és dupla garázs került kialakításra. A kiváló elrendezés és a természetes megvilágítást biztosító felülvilágító kupola a mindennapi életet könnyedé és élvezetessé teszi.

Az ingatlan jellemzői:

Nagyon alacsony fenntartási költségek
Kiváló elrendezés, kihasználva a teljes területet
Korszerű és energiatakarékos megoldások: napelem rendszer, padlófűtés, kondenzációs gázkazán stb.
Minőségi anyagok és kivitelezés
Az ingatlan tökéletes választás azoknak, akik elegáns, modern otthont keresnek, ahol minden a magas színvonalat és letisztultságot sugározza. Ha érdekli ez az exkluzív lehetőség, forduljon hozzám bátran, és szívesen adok bővebb információkat vagy szervezek megtekintést!

hirdetés
© 2018