55 000 000 Ft
618 E Ft/m2
55 M Ft
618 E Ft/m2

Eladó ikerház
Pusztaszabolcs 3 szobás új építésű ikerház eladó

89  m2 alapterület
3 szoba
Új építésű
306 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó ikerház leírása Jelentem az ingatlant

PUSZTASZABOLCS CSENDES UTCÁJÁBAN ÚJ ÉPÍTÉSŰ IKERHÁZ ELADÓ SAJÁT HASZNÁLATÚ UDVARRAL KULCSRAKÉSZ ÁLLAPOTBAN!!!CSOK ÉS HITEL FELVÉTELE LEHETSÉGES!
FIGYELEM AZ INGATLAN SZERKEZETKÉSZ ÁLLAPOTBAN IS MEGVÁSÁROLHATÓ! (Műszaki leírás a hirdetési szövegben, kérem olvassa végig).

Velencétől 10 km-re fekvő Pusztaszabolcson kínálunk megvételre iker egység utcafront felőli 89 m2-es lakását. Az ingatlanhoz gépkocsi beálló és saját használatú 306 m2-es udvar tartozik.

Elrendezése: előtér, közlekedő, wc, fürdő, háztartási helyiség, konyha – nappali – étkező, 2 db szoba (11.2 m2 – 11.2 m,2) és egy tároló (12 m2) amely igény esetén hálószobává alakítható.

Műszaki tartalma: az ingatlan téglaépítésű, 15 cm-es külső hungarocell szigeteléssel borított, könnyűszerkezetes nem terhelhető födémmel (30 cm vastagságban üveggyapot szigeteléssel, csak tárolásra alkalmas), betoncserép héjjalással. Nyílászárói 3 rétegű műanyag ablakok külső - belső párkányokkal, a beltéri ajtók Olympos típusúak. Fűtése padlófűtés hő leadókkal (elektromos fali kazán) illetve a nappaliban egy hűtő (3.5 kW)- fűtő (4 kW) klíma biztosítja majd. A meleg víz ellátottság villanybojleren keresztül Az ingatlan vételárát képezi még a kiépített napelem rendszer, elektromos redőnyökhöz kiállás, hideg meleg burkolatok, a fürdőben szaniterek beépítése. Villanyszerelés: kapcsolók, konnektorok felrakása, szintén tartalmazza az árat, illetve 3X25 A nappali mérőhely+mérő, H-tarifás mérőhely előkészítésével.

Az ingatlanhoz tartozó privát udvar rendezett állapotban kerül átadásra. Elkülönítése a szomszédtól drótkerítéssel (kisebb beton lábazattal), bejárati ajtók előtt és a járdái betonozva lesznek. A ház körül és a gépkocsi beálló murvával lesz felszórva. Utcafront felőli kerítés újragondolva, kis és nagykapu kialakítása szintén a vételár része.

Amennyiben szerkezetkész állapotban szeretné megvásárolni, erre is nyújtunk lehetőséget! Az ingatlan így 49.000.000 Ft-ért lehet az Önné. Ebben az esetben a felsoroltak nem képezik a ház műszaki tartalmát: napelem rendszer nincs benne az árban, csak a villany előkészítése. Klíma készülék sincs az árban csak az előkészítése. A falak nem lesznek lefestve, csak glettelve (nem lesz csiszolva és flekkelve). Az ár nem tartalmazza a szanitereket, csak a vízkiállások lesznek meg a vizes helyiségekben, illetve a hideg/meleg burkolatok sem lennének felhelyezve).

Ha felkeltette figyelmét és szívesen megtekintené, keressen bizalommal a hét bármely napján, telefonon vagy e-mailben!

hirdetés
© 2018