39 000 000 Ft
573,5 E Ft/m2
39 M Ft
573,5 E Ft/m2

Eladó ikerház
Pákozd 3 szobás ikerház eladó

68  m2 alapterület
3 szoba
1305 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó ikerház leírása Jelentem az ingatlant

Pákozdon a Bella-tó szomszédságában, csendes, hétvégi házas környezetben, 1305nm-es közös telken, 68,73nm-es hasznos alapterületű, nappali és két hálószobás, terasz+ erkélyes ikerház jobb oldali egysége, Garázzsal (30m2) eladó.

A földszinten egy konyha-étkező, egy fürdőszoba-wc valamint a nappali és kertre nyíló terasz helyezkedik el. A konyha-étkezőből lépcső vezet a tetőtérbe. Itt egy szoba és egy erkélyes hálószoba található.
A teraszról, valamint az emeleti szoba erkélyéről csodálatos erdei panorámában gyönyörködhetünk, sőt még a Velencei tó is látható!
A telken gyümölcsfák, ásott kút található, a kert családi és baráti összejövetelekre kiváló.

Az épület a 80-as években épült beton alapra, B30-as téglából, fa nyílászárókkal, a tető héjazata pala. A vízellátás fúrt kútról, a szennyvíz emésztő gödörrel megoldott. A fűtés minden helyiségben gázkonvektorokkal adják, a meleg vizet pedig villanybojler biztosítja. A nyári meleg napokon a kellemes hőérzetről a földszinti nappaliban található mobil klíma gondoskodik! Alternatív fűtési lehetőségre a házban egy kémény is rendelkezésre áll! A villamos hálózat 3x16 Amperes.
A szobák laminált padló, a fürdő, konyha-étkező járólap burkolattal ellátottak.

Környék: Pákozd, a Velencei-tó egyik legnépszerűbb települése, a pihenésre és a kikapcsolódásra vágyók részére. A környéken a számtalan látnivaló között, szebbnél szebb helyek találhatók, a pihenést, a tiszta levegőt, a csodálatos panorámát élvezők részére.
A településen és közelében található a Néprajzi Ház, a Pákozd-Sukorói Arborétum és Erdészeti Erdei Iskola, valamint számos nívós étterem, lovarda, óvoda, általános iskola, posta, orvosi rendelő, gyógyszertár, és élelmiszer boltok.

Megközelíthetőség: Távolsági autóbusszal Sukorón keresztül áthaladó járatokkal. A környék csendes, rendezett, a buszmegálló 15 perc sétára található a háztól.



Ne hagyja ki, valóban egyedi lehetőség! Hívjon!

  • gáz (konvektor)
  • terasz
hirdetés
© 2018