84 900 000 Ft
786,1 E Ft/m2
84,9 M Ft
786,1 E Ft/m2

Eladó ikerház
Eladó ikerház Ócsa, 5 szobás, új építésű

108  m2 alapterület
5 szoba
Új építésű
299 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó ikerház leírása Jelentem az ingatlant

Költözzön nyáron álmai új otthonába! Energiatakarékos és költséghatékony fűtési rendszer! BB besorolású ingatlan!
Eladó Ócsa frekventált, nagyon jó közlekedésű központi területén, új építésű, földszintes ikerház lakásai. A szóban forgó ingatlan az ikerház 1. lakása. Nettó 108,5 m2-es (br. 131,5), élhető, tágas és világos terekkel, 617m2-es telken, 281,1 m2-es saját telekhányaddal. Amerikai konyhás nappali nagy terasszal, 4 szoba, dupla komfort, saját bejáratú, önálló kertrész várja új tulajdonosát! Az épület minőségi anyagokkal (kiváló minőségű 38-as Nexe téglafalazat, 10cm-es dryvit szigetelés, hőszivattyús mennyezeti hűtés-fűtés, padlófűtés, valamint melegvíz ellátás, kamera és riasztó rendszer előkészítése, elektromos kapu előkészítése) kerül kivitelezésre. Meghatározott ideig választhatók a burkolatok, szaniterek és belső nyílászárók. Várható átadása 2023. június.
Az érvényben levő új családtámogatási rendszer keretében fiatal, 3 gyermeket vállaló házasoknak is ideális, életre szóló lakásmegoldás lehet. Iskola, óvoda, bölcsőde, bevásárlási lehetőségek, orvosi rendelő, bank, posta, kormányablak stb. 2-3 perces sétával is elérhető!
M224094
Az OTP Bank Vevőinket szükség és igény esetén kedvezményes hitelkonstrukció lehetőségeivel támogatja az ingatlan megvételéhez. Teljes körű ügyintézéssel állunk az eladók és a vevők rendelkezésére, az ügyintézés irodánkban kérhető. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához hitel- lízing megoldásokat kínálunk. Hitelhez kapcsolódó CSOK ügyintézés, amennyiben az ügyfél és az ingatlan a feltételeknek megfelel, babaváró hitel, valamint maximum 6 millió forintos lakásfelújítási hitel, melynek akár az 50%-át az állam finanszírozza. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018