73 000 000 Ft
730 E Ft/m2
73 M Ft
730 E Ft/m2

Eladó ikerház
Ikerház eladó Monorierdő, a Bokor utcában, 100 négyzetméteres

100  m2 alapterület
állapotú
772 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó ikerház leírása Jelentem az ingatlant

Egy igazán kiváló lehetőség Budapestről kiköltözőknek, családoknak !

Pest vármegyében, Budapesttől alig 30 kilométerre Monorierdő egyik csendes szegletében eladásra kínálok egy (két fedett terasszal együtt) 100 négyzetméteres szigetelt téglafalazatú családi fészket. A 772 négyzetméternyi alapterületen fekvő ikerház egyik fele sarok-telekrészen található minimális előkerttel rendelkezik ami viszont éppen elegendő a gyerekek részére. Hátsó bejárata egy fedett teraszhoz vezet, mely gépkocsibeállónak lett kialakítva.

A 2010-ben épült házban két 11,7 négyzetméternyi alapterületű szoba található, de a 21 négyzetméteres fűtött garázs szobává alakítható (a kialakított gépkocsibeálló miatt ez nem venné el a parkolási lehetőséget). A lakásba belépve egy közlekedőbe jutunk ahonnan a garázsba, az egyik szobába, illetve a lakótér többi részébe jutunk. Az amerikai konyhás nappali világos, kényelmes életteret biztosít a leendő tulajdonos részére, innen egy kis gardrób és egy kis kamra érhető el, valamint a hátsó terasz és így a hátsó kijárat. A nappaliból nyílik egy közlekedő még, melyből a másik szoba, egy külön WC és a fürdőszoba közelíthető meg. A nappaliban klíma is található, valamint a ház riasztóval ellátott.

A ház fűtése gáz cirkokazánról üzemel, ugyanakkor nemrégiben napelem is került telepítésre mely új lehetőségeket nyit az energiahatékonyság irányába. A vezetékes víz mellett fúrott kút is használható öntözésre. Vásárlás esetén a konyhabútor gépészettel a házban marad.

Az ingatlanra kedvezményes CSOK + hitel - megfelelő személyi feltételek mellett - felvehető! Babaváró hitel ügyintézését is vállalom. Amennyiben a vásárláshoz el kellene adni jelenlegi ingatlanát, állok rendelkezésére! Az OTP Bank Nyrt. által nyújtott kedvezményes hitelek ügyfeleink rendelkezésére állnak. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes.

Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérem keressen !

hirdetés
© 2018