63 000 000 Ft
863 E Ft/m2
63 M Ft
863 E Ft/m2

Eladó ikerház
Monor új építésű, 4 szobás

73  m2 alapterület
4 szoba
Új építésű
400 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó ikerház leírása Jelentem az ingatlant

Monor legújabban épülő területén 2022. évi átadású új építésű ikerházfél eladó! Csendes utcában, városközpont közelében 77 nm hasznos alapterületű amerikai konyhás nappali plusz 3 szobás társasházi lakás saját kerttel és nagy terasszal. Ez az utolsó lakás a projektből!

A közművek teljesen külön mérőórákkal vannak ellátva. Fürdőben kád és zuhanyzó is megtalálható. Kondenzációs gázcirkó fűtéssel, padlófűtés + radiátor, klimatizált nappali, riasztó vezetékhálózat kiépítése, szúnyoghálós elektromos redőnnyel ellátva, elektromos kapunyitás, kaputelefon, parkolási lehetőség saját udvarban, viacolorozott részen. Burkolat 3.500Ft/nm-ig választható.

A lakáshoz nagy terasz tartozik, autó beállási lehetőséggel és 400 nm-es telek.

Kedvezményes hitelek, babaváró kölcsön, 10+15 millió Ft CSOK igényelhető, 5% Áfa visszaigénylés!
Külön HRSZ számmal ellátott, tároló kapcsolatos a szomszéddal! Lakásként van nyilvántartva.
A lakásokban a helyi szennyvízelvezetések terheltsége miatt emésztő lesz kialakítva jelenleg. 5 m3 űrtartalmú tároló lesz kialakítva és ez a későbbiekben egy fertőtlenítés után esővízgyűjtő lehet belőle és locsolásra alkalmas lesz. klíma beszerelése lesz bb energetikai kivitelezés.

Referenciaszám:M225450
Az OTP Bank Vevőinket szükség és igény esetén kedvezményes hitelkonstrukció lehetőségeivel támogatja az ingatlan megvételéhez. Teljes körű ügyintézéssel állunk az eladók és a vevők rendelkezésére, az ügyintézés irodánkban kérhető. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához hitel- lízing megoldásokat kínálunk. Hitelhez kapcsolódó CSOK ügyintézés, amennyiben az ügyfél és az ingatlan a feltételeknek megfelel, babaváró hitel, valamint maximum 6 millió forintos lakásfelújítási hitel, melynek akár az 50%-át az állam finanszírozza. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018