15 000 000 Ft
230,8 E Ft/m2
15 M Ft
230,8 E Ft/m2

Eladó ikerház
Miskolci ikerház eladó, 65 négyzetméteres, 2 szobás

65  m2 alapterület
2 szoba
állapotú
313 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó ikerház leírása Jelentem az ingatlant

Idilli Hétvégi Kikapcsolódás! Pihenés és Rekreáció, Hangulatos Környezetében a Bükk hegység Panorámájával!

Miskolc Ómassa városrészben elérhető hihetetlen lehetőség!
Ezt az átlagos állapotú, 65 négyzetméteres ikerház egyik felét kínálom megvételre, ahol a kikapcsolódás, pihenés és rekreáció mindig kéznél lesz.

Az ingatlan 1965-ben épült, tartós szilikát és tégla anyagokból, és egy 313 négyzetméteres területrészen található, ahol Ön minden pillanatban élvezheti a természet nyugalmát és a szabad levegőt.

Az otthon kényelmes elrendezése magában foglal 2 szobát, egy funkcionális konyhát, közlekedőt, tágas nappali-étkező teret és egy egylégterű fürdőszoba-wc helyiséget. A szobák padlózata meleg laminált parketta, nappali PVC, a többi helyiség járólap borítást kapott, hogy könnyen tisztántartható legyen.

A ház melegét egy hatékony házközponti rendszerű vegyes tüzelésű kazán biztosítja, melynek hőátadásáról minden helyiségben radiátorok gondoskodnak. Az otthon nyílászárói klasszikus fa szerkezetűek, finom vékony üvegezéssel, hogy a természetes fény szabadon áramolhasson és a környező panorámával harmonizáljon.

Az ingatlan bútorozottan kerül értékesítésre, így Önnek már csak a személyes érintésre van szüksége, hogy a sajátjává tegye. Az ingatlan állapota azonnali költözést tesz lehetővé, ugyanakkor egy minimális felújítás során, a saját ízléséhez igazíthatja.

Ómassa egy mesés település, ahol a csend és a bükki természet harmóniája teremt ideális hátteret a kikapcsolódáshoz. Csodálatos környezet, tiszta levegő és barátságos közösség jellemzi ezt a helyet. Ómassa közelében megtalálhatók a szükséges szolgáltatások és a kikapcsolódási lehetőségek, így minden adott a nyugodt életvitelhez.

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy egy idilli hétvégi otthont szerezzen magának! Hívjon most, hogy személyesen is megtapasztalhassa az ingatlan varázsát és Ómassa pihentető környezetét!

hirdetés
© 2018