85 000 000 Ft
702,5 E Ft/m2
85 M Ft
702,5 E Ft/m2

Eladó ikerház
Dabas 4 szobás ikerház eladó

121  m2 alapterület
4 szoba
Újszerű állapotú
519 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó ikerház leírása Jelentem az ingatlant

Dabason, újszerű, 2021-ben épült ikerházfél eladó!

A két szintes lakóház, 519 m2-es telken helyezkedik el, saját kertel rendelkezik. Az ikerház hátsó lakása ezért mentes az utca zajától. A lakóház alapterülete 121 m2, a házban található helyiségek: előszoba, amerikai konyhás nappali, 4 szoba, közlekedő, háztartási helyiség, kamra, gardrób, 2 fürdőszoba wc-vel és wc. A nappaliból kijuthatunk egy 21 m2-es teraszra, ahol pihenésre baráti összejövetelekre is van lehetőség, levehető ponyvával rendelkezik, így télikertként is használható. A lakóház szigetelt műanyag nyílászárókkal rendelkezik, melyek rejtett tokos redőnyökkel és szúnyoghálókkal vannak felszerelve. Az épület fűtse, kondenzációs gáz kazánnal megoldott, padlófűtéssel, ezenkívül a szobákba, nappaliba hűtő-fűtő klíma is felszerelésre került. A meleg víz ellátást is a kondenzációs gáz kazán biztosítja, illetve egy 100 l-es tartály mely elektromos hálózatról is üzemeltethető. Riasztórendszer és elektromos kapunyitó előkészítésre került az ingatlan építésekor, ezért azt egyszerűen be lehet kötni.

A parkosított kertben a dísznövények, gyümölcsök és gyümölcsfák öntözéséhez, fúrt kút áll rendelkezésre. Az esővíz elvezetéséről szikkasztó gondoskodik. A kertben található: Egy polcokkal felszerelt, fém kerti tároló. Két autó tárolására alkalmas, térkövezett, fa szerkezetű nyitott kocsibeálló. Egy 6 személyes grillező sarok és 6 magas ágyás.

A környék infrastruktúrája kiváló, közlekedés szempontjából is kitűnő választás közel az 5-ös, 405-ös főút és az M5 autópálya. Ügyvéd által ellenjegyzett használati megosztással rendelkezik, hitel és CSOK + igénybe vehető a vásárlás finanszírozására. Hitel és jogi ügyintézés az irodában. Az OTP Csoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Cégünk digitális rendszerrel dolgozik már közel 5 éve, így akár online, személyes találkozó nélkül is zökkenőmentesen vásárolhatja meg a kiválasztott ingatlant! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízing konstrukciót, állami támogatásokat, lakás-takarékpénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézésében is. Bővebb tájékoztatásért hívjon bizalommal akár hétvégén is.

hirdetés
© 2018