349 900 000 Ft
704 E Ft/m2
349,9 M Ft
704 E Ft/m2

Eladó ikerház
Budapesti ikerház eladó, Soroksár, 2 szobás

497  m2 alapterület
2 szoba
Felújított állapotú
896 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó ikerház leírása Jelentem az ingatlant

Befektetők, vállalkozások, beruházók figyelem! Rendkívüli, egyedi adottságokkal rendelkező ingatlan!

Eladó Bp., XXIII. kerületének frekventált részén egy 2002-ben épült, jól prosperáló, kiváló minőségű 4 szintes üzlethelyiség, bemutatóterem és kiváló állapotú lakás egyben! Kivételes lehetőség üzleti, vállalkozási tevékenységre! Kialakítható akár panzió, orvosi rendelő, ügyvédi iroda.
Minden szinten kiváló minőség és funkcionalitás! Az alagsorban és a földszinten üzlethelyiség, az I emeleten bemutatóterem, míg a tetőtérben egy kivételes minőségű, nagy (31 m2-es) nappalival, egy hálóval rendelkező apartmant alakítottak ki.

Az ingatlan kiváló elhelyezkedésű, forgalmas közlekedési csomópont közelében található.
Nettó 497 m2, bruttó 609 m2, míg a saját telekhányad 896 m2. A Viacolorral burkolt első és hátsó parkolóban akár 10 autó is tud egyszerre parkolni. Kiemelkedő tulajdonságok: minden szinten klíma, korszerű fűtési rendszer, riasztó és kamerarendszer, elektromos kapu, hang- és hőszigetelt nyílászárók. Önálló helyrajzi számú, per- és tehermentes, 1/1-es tulajdonú. Az ingatlan könnyen átalakítható, akár 10-14 szoba is kialakításra kerülhet, amennyiben nem bemutatóteremként, ill. üzlethelyiségként szeretné használni új tulajdonosa. Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget! Ideális választás üzleti tevékenység folytatására vagy egyedi lakhatási megoldás kialakítására.

M284933
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018