250 000 000 Ft
1,6 M Ft/m2
250 M Ft
1,6 M Ft/m2

Eladó ikerház
Budapesti ikerház eladó, Pösingermajorban, Kismákfa utca, 6 szobás

160  m2 alapterület
6 szoba
Újszerű állapotú
300 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó ikerház leírása Jelentem az ingatlant

Álmodja meg új életét ebben a gyönyörű ikerházban!
Eladó egy különleges, 2000-ben épült ikerház, mely ideális választás családoknak és összeköltözőknek. A 300 nm-es, parkosított telek már a belépéskor elvarázsolja az embert, és otthonos hangulatot áraszt.

Miért lesz ez az ingatlan a Te otthonod?

Két tágas, azonos kialakítású lakás: Az ikerházfél két szintes, egymás felett elhelyezkedő, egyenként 80 nm-es lakásokkal rendelkezik, melyek tökéletesen megfelelnek két generáció számára is, de össze is nyitható. A felső szinten található lakás erkélye remek hely a reggeli kávézásra vagy az esti pihenésre, míg az alsó szint konyhájából két teraszra is kijuthatunk, ahol élvezheted a kert nyugalmát és a friss levegőt.

Dupla komfort minden szinten: Mindkét lakás dupla komforttal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a kényelmet és a praktikumot egyaránt szem előtt tartották. A cirkó fűtés biztosítja a kellemes hőmérsékletet minden évszakban, míg a külön mérőórák lehetővé teszik a fogyasztás pontos nyomon követését és a költségek igazságos megosztását.

Pince és garázs, ahogy megálmodta: A pinceszinten egy két állásos garázs található, ami megvédi autóid az időjárás viszontagságaitól. Ezen kívül hatalmas rakodótér áll rendelkezésre, ahol minden holmid elfér. Sőt, egy konditeremnek alkalmas helyiség zuhanyzóval is kialakításra került, ahol bármikor kikapcsolódhatsz és feltöltődhetsz.

Elhelyezkedés, ami minden igényt kielégít:

Az ingatlan egy csendes, mégis jól megközelíthető utcában helyezkedik el. A közeli zöld területek és a város közelsége egyaránt biztosítják, hogy mindig megtaláld a kikapcsolódás és a kényelmes élet feltételeit.

Képzelje el, ahogy reggelente madárcsicsergésre ébredsz, a gyermekeiddel együtt élvezed a tágas tereket, vagy ahogy barátaiddal a teraszon borozgatva beszélgettek a nyári estéken. Ez az ikerházfél nem csak egy ház, hanem egy otthon, ahol minden pillanat különleges és emlékezetes lehet.

Ne hagyd ki ezt a páratlan lehetőséget! Érdeklődj most, és találd meg álmaid otthonát ebben a varázslatos környezetben!

hirdetés
© 2018