319 000 000 Ft
1,5 M Ft/m2
319 M Ft
1,5 M Ft/m2

Eladó ikerház
Budapest, II. kerület cím nincs megadva

215  m2 alapterület
5 szoba
állapotú
972 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó ikerház leírása Jelentem az ingatlant

*Kizárólag Nálunk!*

Budapest, II. kerület, Vérhalom egyik legszebb, csendes utcájában kínálunk eladásra egy 215 nm-es, 5 szobás, kiváló elrendezésű ikerház felet, örök panorámával, fedett medencével, 972 nm-es gyümölcsfás, parkosított kertben.

Mindenhez közel jó közlekedéssel, mégis nyugodt, kertvárosi környezetben.

Az eladásra kínált ikerház fél déli és délnyugati fekvésű, szép tágas terekkel rendelkezik. Az 1 nappali 4 hálószobás ingatlanban a lakótér 2 szinten került kialakításra: a magasföldszinten és az emeleten. A ház nagy konyhával és külön ebédlővel rendelkezik, így igény esetén a magasföldszinten lehetőség van további 1 szoba kialakítására. A nappaliból kiléphetünk a zölddel körbevett, több, mint 20 nm-es kertkapcsolatos teraszra. Az emeleten 3 külön nyíló hálószoba, egy olvasósarok, egy hidromasszázs-zuhanykabinnal és sarokkáddal felszerelt fürdőszoba és külön wc található. Az emeleti nagyobbik hálószoba erkélyes, amelyről csodaszép örök panoráma nyílik a Parlamentre, a Citadellára és a Budai hegyekre.
A kert szintjén a kiszolgáló és tárolóhelységek kerültek kialakításra. Itt található a mosókonyha, kamra, tornaterem/hobbi szoba és a tároló is.
Az ingatlan egyik különlegessége a földszinti fedett úszómedence és uszodarészleg, amelyet a 2 ikerház fél közösen használ. A 2 ikerházfél társasházként üzemel, közös költség nincsen. A szomszédok kedvesek, barátságosak, de nem tolakodóak, kiváló velük a viszony.

Az ingatlan 2000-ben felújításon esett át, minőségi időtálló anyagok felhasználásával és azóta is szépen karbantartott, korszerű otthon, műszaki állapota jó. Minden helységben padlófűtés került kiépítésre, amelyet gáz cirkó üzemeltet. A nyílászárók kétrétegű hőszigetelt üvegezésűek, nagy részük redőnyözött. Ekkor került kialakításra a nappalit a terasszal összekötő tolóajtós nyílászáró rendszer és itt elektromos redőny is beépítésre került. A lakás riasztóval és videó-kaputelefonnal felszerelt. A beépített konyhabútor 4 éve lett cserélve.
Az ingatlan egy 972 nm-es ősfás-gyümölcsfás rendezett, nagyon szép kertben áll, igazi kikapcsolódást nyújtva az itt lakóknak. Az eladó ingatlanhoz tartozik egy önálló, 2 gépkocsi beállására alkalmas 37 nm-es Garázs is, mely a vételár részét képezi.

Irányár: 319 millió Ft.

Az ingatlan per és tehermentes.

Ingatlanjogász ügyvédi iroda vagyunk.

hirdetés
© 2018