89 900 000 Ft
1,1 M Ft/m2
89,9 M Ft
1,1 M Ft/m2

Eladó ikerház
Budaörs eladó új építésű ikerház

85  m2 alapterület
5 szoba
Új építésű
300 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó ikerház leírása Jelentem az ingatlant

***BUDAÖRSÖN, a Törökugrató közelében eladó egy ÚJ ÉPÍTÉSŰ, nappali+ 4 SZOBÁS, energiatakarékos, duplakomfortos, HŐSZIVATTYÚS fűtésrendszerű IKERHÁZ-FÉL, 300 nm-es telekrésszel, nagy terasszal és GÉPKOCSI BEÁLLÓVAL ***
Az építkezés várható befejezése 2024 ELSŐ féléve!

Az ingatlan jellemzői: Korszerű, minőségi anyagok, három rétegű, argon gázzal töltött nyílászárók, KLÍMA, szúnyoghálók, motoros redőnyök, kaputelefon, riasztó.
Jelenleg az épület szerkezetkész. Válaszfalak igény szerint módosíthatóak! A belső kétszintes ingatlan FÖLDSZINTJÉN: egy kertkapcsolatos nappali, konyha, étkező, fürdőszoba és egy szoba kerül kialakításra. Kérés esetén, ha nagyobb nappalit szeretne a leendő tulajdonos, a konyha áthelyezhető a vendégszoba helyére. Az EMELETEN pedig 3 erkély kapcsolatos szoba és egy fürdőszoba kerül kialakításra. Akár két szoba összevonására is van lehetőség.

Az OTP Csoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Cégünk digitális rendszerrel dolgozik már közel 5 éve, így akár online, személyes találkozó nélkül is zökkenőmentesen vásárolhatja meg a kiválasztott ingatlant! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízing konstrukciót, állami támogatásokat, lakás-takarékpénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézésében is. Bővebb tájékoztatásért hívjon bizalommal akár hétvégén is.

hirdetés
© 2018