54 900 000 Ft
885,5 E Ft/m2
54,9 M Ft
885,5 E Ft/m2

Eladó házrész
Pécsi eladó házrész, 3 szobás, 62 négyzetméteres

62  m2 alapterület
3 szoba
20 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó házrész leírása Jelentem az ingatlant

Kedves Érdeklődő!

Egy igazi gyöngyszemre bukkantál, ha Pécs belvárosában szeretnél otthonra lelni. Az ingatlanunk egy 62 nm-es házrész, mely egy 20 nm-es kertkapcsolatos terasszal rendelkezik. A most elköltöző külföldi tulajdonos igényes, exkluzív enteriőrt hagy az új tulajdonos számára!

További jellemzők:

-Szigetelt épület,
-Teljeskörűen felújított, egyedi bútorokkal beépített,
-A nappali belmagassága 3,5 méter magas, így könnyen galériázható.
-A tetőtér beépítése során 1 hálószoba és egy gardróbszoba lett kialakítva.
-Az utcában minimális átmenő forgalom van, behajtási engedély nem szükséges, az ott lakók éves szinten pár ezer forintért tudnak a környéken parkolni.


Az ingatlan kiváló állapotban van, igényes kialakítással, prémium kivitelezéssel. A frissen felújított fürdőszoba és a klímás hűtési lehetőség csak tovább fokozzák az otthonosság érzését.

A környék biztonságos és csendes, így a nyugodt pihenés garantált.

Ideális választás lehet fiatal felnőttek, egyetemisták számára, akik egy modern és központi elhelyezkedésű otthonra vágynak, vagy olyanoknak akik hosszútávú, értékálló befektetést keresnek.

Keressenek, keressetek elérhetőségeinken! H490769


Teljes körű pénzügyi megoldások ügyintézése díjmentesen.
Minden élethelyzetre végzünk pénzügyi elemzést - ha vásárolni szeretne, segítünk, hogy ezt a legjobb feltételek mellett tegye; ha eladni szeretné ingatlanát, nézzük meg, hátha érdemes meglévő hitelét átváltani.
Keressen bizalommal, szakértők vagyunk!

Ha szeretnél még több információt az ingatlanunkról, vagy bármilyen kérdésed van, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot. Ügyfeleink bizalommal kereshetnek minket, hiszen minden kérdésre szívesen válaszolunk. Várjuk érdeklődésedet!

  • gáz (konvektor)
hirdetés
© 2018