57 000 000 Ft
670,6 E Ft/m2
57 M Ft
670,6 E Ft/m2

Eladó házrész
Budapest házrész eladó, Nagytétényen, 4+1 szobás

85  m2 alapterület
4 és fél szoba
felújítandó
206 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó házrész leírása Jelentem az ingatlant

Budapest 22. kerület Nagytétényi városrészen eladó 85 nm-es 5 szobás házrész.

Az irányár a kulcsrakész állapotra vonatkozik! Zajlik a felújítás, a képek az eredeti, valamint a 03.09.-i állapotot mutatják. Időközben lehet ajánlatot tenni, ez esetben az ár az épp aktuális állapot függvénye.

Csöndes, nyugodt utcában, autentikus környezetben áll a ház.

A hosszúkás földszintes épület 662 nm-es telken áll, két lakássá osztott, korrekt használati megosztással és rajzzal. Az első lakás az utcafronton helyezkedik el, az eladó lakás pedig mellette.

Gázfűtéses. Pincével rendelkezik. Melléképület tartozik hozzá.

Telefonáljon bemutatási időpontot egyeztetni!
M230405
Az OTP Bank az ingatlan megvételét szükség, igény esetén kedvezményes céges és lakossági lízing- hitelkonstrukció lehetőségeivel támogatja .Teljes körű ügyintézéssel állunk az eladók és a vevők rendelkezésére, az ügyintézés irodánkban kérhető. Hitelhez kapcsolódó CSOK ügyintézés, amennyiben az ügyfél és az ingatlan a feltételeknek megfelel. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018