38 900 000 Ft
1 M Ft/m2
38,9 M Ft
1 M Ft/m2

Eladó házrész
Budapest eladó házrész

38  m2 alapterület
1 és fél szoba
állapotú
342 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó házrész leírása Jelentem az ingatlant

CSENDES MELLÉKUTCÁBAN, KÉTSZOBÁS, KÉNYELMES, TELKEN BELÜL KÖRBEJÁRHATÓ HÁZRÉSZ
Kis Házat keres, Nagy Telekkel? Itt a MEGOLDÁS!

Budapest XVIII. kerületében, a Péterhalmi erdőtől sétatávolságra, csendes, jó levegőjű, kertvárosi környezetben eladó 38 nm lakóterű, 1,5 szobás, 2023-ban felújított házrész 342 nm-es, saját, lekerített telken.
A felújítás során cserélték a burkolatokat, szép, új konyha és új fürdőszoba lett kialakítva, valamint részben a nyílászárók is cseléve lettek. A lakóterek fűtéséről gázkonvektorok gondoskodnak, a fűtésszámla nagyon kedvező, 9.000 Ft/hó.
A ház, a tetőtér felé bővíthető. Ez volt a tulajdonosok terve, azonban erre nem került sor, és az épület külső esztétikai és műszaki felújítása sem történt meg.

Ez a kedves, kis családi ház egy összesen 683 nm-es, összközműves telken épült, szomszédságában egy másik, szintén eladó, 110nm-es, ötszobás házzal. A két lakóingatlan külön mérőórákkal, ügyvédi birtok- és használati jog megosztással rendelkezik, így hitelből is megvásárolhatók, külön-külön, de együtt is eladók. Több Generációs a család?, ...vagy Befektetést keres? Itt mindkettő LEHETSÉGES!

Jó szívvel ajánlóm ezt a kedves, per- és tehermentes otthont fiataloknak, idősebbeknek, és kis családosoknak, mindazoknak, aki nem szeretnének felújítani, szeretik a kényelmet, a kertészkedést.
Az ingatlant per-, igény- és tehermentes. Hitelre is megvásárolható. Jöjjön el, nézze meg ezt a sok lehetőséget tartogató, barátságos otthont! Kérem hívjon bizalommal a hét bármely napján!

  • komfort nélküli
  • gáz (konvektor)
hirdetés
© 2018