69 900 000 Ft
812,8 E Ft/m2
69,9 M Ft
812,8 E Ft/m2

Eladó házrész
Budapest, házrész eladó, Mátyásföld, 4 szobás

86  m2 alapterület
4 szoba
Felújított állapotú
1218 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó házrész leírása Jelentem az ingatlant

Eladó a XVI. kerület RÓZSADOMBI ÓMÁTYÁSFÖLD ősplatánfás villanegyedében egy KERTKAPCSOLATOS HÁZRÉSZ. A 4 szobás, 3 méteres belmagasságú, 86 nm-es hasznos lakóterű + 10 nm-es fedett teraszos házrész, egy háromlakásos, alapító okirattal rendelkező társasház részeként, egy kifejezetten csendes, nyugodt, zöldövezeti, családias környezetben fekszik. Tulajdonjogilag tartozik hozzá még egy 22 nm-es pinceszinti tárolóhelyiség is. Az 1218 nm-es összterületű telken belül, kizárólagos használatot képez egy 300 nm-es telekrész is (a csatolt telekrajzon feltüntetett módon).

A tégla falazatú ház 2021-ben teljes körű felújításon esett át, így az ingatlan kívül-belül kiváló állapotú. Két klímával, egy cserépkályhával, redőnyös, szúnyoghálós műanyag nyílászárókkal felszerelt.

A parkolás az udvaron belül is megoldott, illetve a ház előtt a közterületen is díjmentesen van rá lehetőség.

Infrastruktúrailag kiváló elhelyezkedésű, a közelben parkkal, orvosi rendelővel, egyetemmel, színházzal, uszodával, stranddal, sportkomplexummal, jégcsarnokkal, élelmiszerbolttal, cukrászdával és gyógyszertárral. Közeli szomszédságban van a Szilas-patak menti kerékpár- és futóút is, ami a Naplás-tóhoz és a kilátóhoz vezet. Közvetlen közelben elérhetőek a 46-os, 45-ös autóbuszok, valamint a HÉV-állomás is. Az Örs vezér tere autóval és tömegközlekedéssel is negyedórányi távolságra van. Ugyancsak ennyi idő alatt érhető el az ellenkező irányban lévő bevásárlóközpontok (Auchan, Decathlon) és a kórház is.

M282169

Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018