56 900 000 Ft
917,7 E Ft/m2
56,9 M Ft
917,7 E Ft/m2

Eladó házrész
Eladó házrész Kispesten, XIX. kerület Áram utca, 2 szobás

62  m2 alapterület
2 szoba
Felújított állapotú
175 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó házrész leírása Jelentem az ingatlant

Kispest családi házas, csendes övezetében frissen felújított, 62 m2-es, jelenleg 2 szobás, de bővíthető (a tetőtéri rész is megvásárolható, ott plusz 2 szoba, nettó 30 m2 kialakítható és cirkó is beépíthető), vagy igény szerint amerikai konyhás nappali + 2 hálós ingatlanná is átalakítható házrész eladó. Az eladó ingatlanra eső teljes telekrész 175 m2, mely magában foglalja a házrészt, egy 17 m2-es teraszt, valamint a ház előkertjét, melyben két autó is kényelmesen le tud parkolni.
A friss felújítás tartalmazta a nyílászárók cseréjét, komplett tetőcserét, külső, alsó és felső hőszigetelést és burkolatok cseréjét is. A fűtés konvektoros, melyek ugyancsak újak (de cirkó megoldható).

A vevő igényei szerint kerítést építtet a tulajdonos az utcafrontra, szükség esetén a tetőtér felé is bővíthető a ház, a tetőtér ára külön megállapodás tárgyát képezi.
A képek között látható a megosztás, a hátsó házrész tulajdonosa a garázs/műhely felé tud az osztatlan közös részen közlekedni, mely kerítéssel elválasztásra kerül az eladó házrész területeitől. Ezen osztatlan közös területen fekvő garázs/műhely 30 m2, saját zuhanyzóval és WC-vel rendelkezik, ára 15 millió forint, opcionálisan megvásárolható.
Hamar birtokba vehető, költözhető!
Az ingatlanban jártam és jól ismerem, kérdéseivel, megtekintési szándékával kapcsolatban keressen bizalommal!
Szűcs Attila, Ingatlanpáholy

  • gáz (konvektor)
  • Épület szint: 1. emelet
  • erkély
hirdetés
© 2018