250 000 000 Ft
1 M Ft/m2
250 M Ft
1 M Ft/m2

Eladó házrész
Budapest házrész eladó, Svábhegyen, 6 szobás

250  m2 alapterület
6 szoba
állapotú
600 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó házrész leírása Jelentem az ingatlant

Az Openhouse Budapest Óbuda Ingatlaniroda kínálatában eladó a #166032 hivatkozási számú Budapest XII. kerületi házrész. Szeretne jó áron, az erdő szélén, kertvárosias környezetben élni a Normafánál? Olyan otthont keres, amely több generációnak is ideális?

Ne keressen tovább!



Budapest XII. kerületének rendkívül népszerű Svábhegyen, a Mátyás király úton lévő 2 szintes házrész eladó!



A 1994-ben épült ingatlan nettó alapterülete 250 m2 (szintenként kb. 125 m2), a telek mérete 600 m2. Összesen 6 szoba található a házban, ebből 5 hálószoba és 1 félszoba, valamint 3 fürdőszoba.



A terasz és a kert a kíváncsi szemek elől teljesen védett, leszámítva az erdőben élő mókusokat.



A földszinten egy tágas nappali és hálószoba, egy különálló konyha nagy étkezővel és tárolóval, valamint egy fürdőszoba található. A földszinten és az első emeleten elhelyezkedő lakásokat belső lépcsőház köti össze, de külön bejáratok is elérhetőek, lehetővé téve akár több generáció együttélését is.



A nappali nyugati oldalán juthatunk ki a kellemesen hűs teraszra és az ősfás kertbe.



Az emeleten egy további nappali található, amelyből egy folyosón keresztül 2 hálószoba és 2 fürdőszoba is elérhető, valamint a nappaliból nyílik + 1 konyha.



A nagy terekkel rendelkező ingatlan, ahol a hatalmas ablak felületen keresztül élvezhetjük a csodás zöld környezetet. A kert üde növényzete pihenésre csábít.



Az ingatlanhoz saját fedett garázs tartozik, mely az utcáról könnyen megközelíthető, valamint lehetőség van további nyitott parkolóhelyek kialakítására is.



Az ingatlan per-, teher-, és igénymentes.



A vételár megfizetése után rugalmasan birtokba vehető.



Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, hívjon a hét bármely napján! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó Budapest XII. kerületi házrész, vagy bármely más házrész és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.
Hivatkozási szám: #166032Az Openhouse Budapest Óbuda Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A házrész vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.
Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

hirdetés
© 2018