66 900 000 Ft
1,2 M Ft/m2
66,9 M Ft
1,2 M Ft/m2

Eladó házrész
Eladó 4 szobás házrész Budakeszi

54  m2 alapterület
4 szoba
állapotú
698 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó házrész leírása Jelentem az ingatlant

---Budakeszi csendes részén sorház eladó---

Az 54 nm-es plusz tetőteres ingatlan teljes felújításon megy keresztül, amelyből két külön lakrész is kialakítható. Minden a vevők igénye szerint alakítható, az egyik részben amerikai konyhás nappali, szoba, fürdő, és a tetőtér, másik részben amerikai konyhás nappali, fürdő és a tetőtér.

A házba hő-, és hangszigetelt nyílászárók kerültek beépítésre, az otthon melegéről PADLÓ FŰTÉS és hűtő- fűtő LÉGKONDICIONÁLÓ gondoskodik.
Az ingatlan BB energiabesorolással rendelkezik, ami közel NULLA ENERGIAIGÉNYRE VONATKOZÓ KÖVETELMÉNYNEK FELEL MEG!

Az ár a két lakrészre vonatkozik, de külön-külön is megvásárolható. További információ telefonon. Vételár kifizetése után 3 hónapon belül költözhető kulcsra készen.
Közelben üzletek, étterem, szolgáltató egységek, iskola, óvoda, bölcsőde séta távolságban találhatóak. Budakeszi- erdő és a Vadaspark is a közelben.

M239678
Az OTP Bank az ingatlan megvételét szükség, igény esetén kedvezményes céges és lakossági lízing- hitelkonstrukció lehetőségeivel támogatja .Teljes körű ügyintézéssel állunk az eladók és a vevők rendelkezésére, az ügyintézés irodánkban kérhető. Hitelhez kapcsolódó CSOK ügyintézés, amennyiben az ügyfél és az ingatlan a feltételeknek megfelel. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018