63 000 000 Ft
828,9 E Ft/m2
63 M Ft
828,9 E Ft/m2

Eladó házrész
Eladó 3 szobás házrész Sopron a Vásárhelyi Pál utcában

76  m2 alapterület
3 szoba
állapotú
60 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó házrész leírása Jelentem az ingatlant

Ez az ingatlan igazán különleges, mivel eredetileg ikerházként építette egy testvérpár, majd másik felének tetőtér beépítése után társasházzá is lett minősítve. Így lakás áraként lehet az új tulajdonosé egy ikerház.
Az ingatlan tetőtérbeépítésekor új szigetelést is kapott az egész ház, ami igazán csendessé és energiahatékonnyá tette azt, nagymértékben csökkentve a rezsiköltségeket.

A házba egy zárt lépcsőházon keresztül juthatunk be, és belépve az ingatlanba a napfényes szobák által egy otthonos térbe jutunk. A 2 tágas nagyszoba mellett egy kisebb vendégszoba is helyet kapott, melyek mindegyike különbejáratú, így a családtagoknak lehet saját külön birodalma és nem zavarják egymást.
A konyha mérete nemcsak az ételek elkészítéséhez, hanem a családi ebédekhez is ideális. Látszik az egész házban és itt a konyhában is, hogy még egy-egy kisebb területet is jól használtak fel a tulajdonosok, így a hűtő felett is és a konyha bejáratánál is beépített szekrények vannak.  
A spájz is a ház rendezettségéről tanúskodik, hiszen minden kompótnak, lekvárnak, élelmiszernek megvan itt a helye. A fürdő és wc külön helyiségben található, ami komfortosabb, ha több lakója is van a háznak. A lakás alatt található pince és szerelőaknás garázs.
A pince jellegzetessége, hogy műhely is kialakítható benne, de tisztasága, és jó állapota lehetővé teszi szerelő műhely, de akár még egy szauna berendezését is.

Az udvar kertjén úgy osztozik a 3 lakás, hogy társasházi okirat is rendelkezik róla.

Az ehhez hasonló lakások rendszerint túl hamar megtalálják a párjukat. Ha elnyerte az Ön szívét, akkor ne húzza az időt, vegye fel velem a kapcsolatot, és legyen Ön a szerencsés új tulajdonos!

hirdetés
© 2018