22 000 000 Ft
666,7 E Ft/m2
22 M Ft
666,7 E Ft/m2

Eladó házrész
Házrész eladó Budapest, 33 négyzetméteres

33  m2 alapterület
1 szoba
állapotú
10 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó házrész leírása Jelentem az ingatlant

Budapest 4. ker, Újpest-Központhoz Centrumban, az Új Piac szomszédságában, eladó egy egyszobás, kertkapcsolatos társasházi öröklakás, 15 lakásos a társasházban, melyben csak fszi- lakások találhatóak.
A lakás nagyon jó elosztású, a 33 nm-es, melyben helyet kapott a tágas szoba melyben látvány gázkonvektor található, mellette egy nagyobb fürdőszoba, előszoba, egy külön bejáratú mellékhelyiség, és az előszoba is. Konyhája ablakos, mely szintén gázkonvektorral fűthető. A konyhából nyílik egy kamra.
Tekintettel arra, hogy a lakás az udvar végén található, egy teljesen zárt 10 nm-es előtér mely fedett, került kialakításra, zárható kapuval. így lehetőség kínálkozik egy kényelmes kerti bútor kihelyezésére is. Tisztasági festés után azonnal költözhető. Bármilyen megoldásra nyitott vagyok.
A közelben szinte minden szolgáltatás megtalálható percek alatt.
A közlekedés is kiváló: M3 5percre, 30, 20, 147, 96 jelzésű buszjáratok, és a 14-es 12-es villamosok állnak rendelkezésre percek alatt.
Ha egy igazán praktikus lakásra vágyik, jöjjön, tekintse meg. Vágyainak csak a képzelete szabhat határt. Szeretettel várom hívását.

  • összkomfortos
  • gáz (konvektor)
  • Tulajdonostól
hirdetés
© 2018