112 000 000 Ft
835,8 E Ft/m2
112 M Ft
835,8 E Ft/m2

Eladó családi ház
Zsámbék 4+1 szobás családi ház eladó

134  m2 alapterület
4 és fél szoba
állapotú
1670 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Zsámbékon eladó egy teljeskörűen felújított családi ház!
Az ingatlan hasznos alapterülete 134 négyzetméter, ami egy 1670 négyzetméteres telken található. A ház beton alapra épült b30-as téglából beton födémmel és cserépfedéssel. A tetőterét beépítették, nyílászárói hőszigetelték. Kisebb átalakítással külön bejáratú, kétgenerációs házzá alakítható.
A földszinten megtalálható három szoba, egy nappali, egy konyha,egy fürdőszoba külön mosdó. A tetőtér beépítésével kialakítottak két szobát, egy fürdőszobát és egy konyhát étkezővel. A kerítés és a ház között egy gyönyörű szép virágos előkertet is kialakítottak. Az udvaron több autó parkolása is megoldható, valamint a ház mögött egy garázs található. A kert rendezett, karbantartott több gyümölcsfával van beültetve, de veteményes kertnek is maradt hely bőven!
M279850
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018