29 900 000 Ft
474,6 E Ft/m2
29,9 M Ft
474,6 E Ft/m2

Eladó családi ház
Zalakarosi eladó családi ház, 1+2 szobás, 63 négyzetméteres

63  m2 alapterület
1 és 2 fél szoba
állapotú
363 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

CSAK KIZÁRÓLAG IRODÁNK AJÁNLATÁBAN!!
Zalakaros üdülőváros, Zala vármegye délkeleti részén fekszik. A településen működő Gyógyfürdőnek köszönheti idegenforgalmát. A Magyar Fürdővárosok Szövetségének tagja. Kereskedelmi szálláshelyeken eltöltött vendégéjszakák tekintetében Magyarország 2. legnépszerűbb települése.
A Gyógyfürdő nemzetközi hírű gyógylétesítmény.
Gyógyvize: 2000 méter mélyből fakadó 96 C°-os hőmérsékletű.Termálvize: a felső rétegbe fúrt 2 db, a fürdő tulajdonában álló kút termelte 53 C°-os víz, összetétele szerint nátriumkloridos, hidrokarbonátos. Krónikus nőgyógyászati betegségek, fogágy megbetegedése, Mozgásszervi panaszok (idült gyulladásos ízületi betegségek), sebészeti mozgásszervi károsultak utókezelését, bőrgyógyászati problémák kezelését segíti elő.
A családi ház a Szilágyi Cukrászda közelében található. 1975-ös téglaépítésű. Hullámpalás kivitelezésű, összközműves ingatlan. Telek nagysága: 363 nm-es,körbekerített, enyhén emelkedős, egy almafa található a telken, a ház mögötti részen.
Helyiségei: Szuterén részben: eredetileg garázsnak épült, de egy kis lakóegység került beépítésre toalettel. A földszinti rész 2-3 lépcsőn keresztül megközelíthető. A bejárati ajtón belépve egy étkezőrészbe érünk.(fa lambériás burkolattal) Jobbra a konyha spejzzal, szemközt egy félszoba, mellette a kádas fürdőszoba, különálló toalett, balra egy nappali(akár hálószobának is megfelel), a nappaliból nyílik egy kis félszoba. Szobák laminált parkettásak, a többi járólapos, mozaiklapos és pvc-s burkolattal ellátottak. Nyílászárók is eredetiek: fa gerébtokosak, a bejárati ajtó fém kivitelezésű. A fűtésrendszere konvektoros, meleg vizet elektromos rendszer biztosítja.
Tulajdonviszonyai rendezettek, tehermentes, fizetés után azonnal birtokba adható családi ház. Az ingatlan hitelezhető.
Ha szeretne egy kisebb családi házat kisebb telekkel, amely a központ közelében található, de mégis csendes helyen, akkor ne menjen tovább!! megtalálta!
Zalakaros és környéke egy igazi gyöngyszem a zalai dombok szívében. Ezen változatos vidéken valamennyi Nyugat-Magyarországra jellemző szépség és vonzerő megtalálható; a táj síkság és lankás dombsorok arányos váltakozása; a növényzet erdők, ligetek és virágzó mezők zöldellő harmóniája, amelyet ritka növényi társulások és védett állatok fel-felbukkanó látványa tesz különösen értékessé.

  • gáz (konvektor)
  • Épület szint: 2. emelet
hirdetés
© 2018