190 000 EUR
1,2 E EUR/m2
0,2 M EUR
1,2 E EUR/m2

Eladó családi ház
Családi ház eladó Zalakaros, 158 négyzetméteres

158  m2 alapterület
4 szoba
Felújított állapotú
320 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Zalakaros üdülőváros, a megye délkeleti részén fekszik. A településen működő Gyógyfürdőnek köszönheti idegenforgalmát. A Magyar Fürdővárosok Szövetségének tagja. Kereskedelmi szálláshelyeken eltöltött vendégéjszakák tekintetében Magyarország 2. legnépszerűbb települése.
A Gyógyfürdő nemzetközi hírű gyógylétesítmény.
Gyógyvize: 2000 méter mélyből fakadó 96 C°-os hőmérsékletű.Termálvize: a felső rétegbe fúrt 2 db, a fürdő tulajdonában álló kút termelte 53 C°-os víz, összetétele szerint nátriumkloridos, hidrokarbonátos. Krónikus nőgyógyászati betegségek, fogágy megbetegedése, Mozgásszervi panaszok (idült gyulladásos ízületi betegségek), sebészeti mozgásszervi károsultak utókezelését, bőrgyógyászati problémák kezelését segíti elő.
A Termálfürdőtől 5 percnyi gyalogos sétával érhető el a családi ház. A telek körben kerített, 2 térkövezett gépkocsibeálló biztosítja a gépjárművek elhelyezését. A kert végében egy kisebbfajta úszómedence uralja a teret, amelyhez a teljes gépészeti rendszer a szerelő aknában található. Karbantartása rendszeres.
A földszinti helyiségek: étkezős konyha,spejz/nagy ablakokkal és redőnnyel/, előtér, hálószoba, különálló toalett, kádas fürdőszoba dupla csappal/ itt helyezkedik el a Vaillant cirkókazán/. Külső megközelítéssel egy télikert teszi kényelmessé a virágok átteleltetését és a szerszámok tárolását.
Emeleti szinten egy hatalmas, déli fekvésű nappali, ahhoz kapcsolódik egy 44 nm-es, részben fedett terasz és egy 16 nm-es keleti fekvésű terasz. Ezenkívűl egy nagy hálószoba foglal helyet ezen a szinten.
Tetőtéri részben: egy kis előtérből nyílik egy keleti fekvésű és egy nyugati fekvésű hálószoba. Az egyik szobában infraszauna került beépítésre. A keleti fekvésű hálószoba mellett egy zuhanyos, toalettes, bidés kivitelezésű fürdőszoba foglal helyet. Az előtérből egy kisebb, déli fekvésű erkély került kialakításra.
A teljes ingatlanban a födém fagerendás díszítőelemekkel megoldott. A lépcsőházi, faragott korlátok is az erdélyi mesterek munkáit dícsérik.
Az ingatlan külső 15 cm-es hőszigeteléssel ellátott, új konyha kialakítása, elektromos rendszer felújítása és fázisbővítés is egyaránt megtörtént. Minden nyílászáró műanyagos kivitelezésű, szép nagy nyílászárók, amelyeken keresztül egész nap csak úgy áramlik be a csodálatos napfény! A földszinten és az emeleti szinten klímaberendezés került beépítésre.
A hatalmas 44 nm-es és a 16 nm-es teraszról és a kisebb tetőtéri erkélyről egy csodálatos panoráma tárul elénk!
EZT LÁTNI KELL!.................LÁTNI!.....ÉS................MEGSZERETNI!

hirdetés
© 2018