49 500 000 Ft
490,1 E Ft/m2
49,5 M Ft
490,1 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház Zalaegerszeg, 3 szobás

101  m2 alapterület
3 szoba
állapotú
2305 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Zalaegerszegen, az andráshidai városrészben eladó, ez a 101 m²-es három szobás családi ház.
Az ingatlan egy 2305 m²-es gyönyörű területen fekszik. Tartoznak hozzá melléképületek, így műhely, garázs és egy fúrt kút is megtalálható a területen. A családház az elmúlt évek során új tetőt, födémszigeteléssel, új fa nyílászárókat és egy Ariston típusú bojlert kapott. Mindez hozzájárul az ingatlan hosszútávú fenntarthatóságához és energiahatékonyságához.

Különlegessé teszi az épületet, hogy a teljes lakó felület alatt egy jellegzetes csehsüveges építészeti stílusban épült unikális pince található.

Az ingatlan kiváló lokációja még vonzóbbá teszik az ajánlatot. A jó elhelyezkedésnek köszönhetően, minden a közelben megtalálható, amely a kényelmes életvitelhez szükséges (óvoda, iskola, buszmegálló, gyógyszertár, élelemiszerbolt stb.). Még inkább növeli az értékét és a vonzerejét, hogy a Gébárti- tó és az Aquacity Vízicsúzda és Élménypark az ingatlan közelében helyezkedik el.

Ajánlom azoknak, akik saját ízlésük szeretnék kialakítani új otthonukat, ideális lehetőség lehet családoknak, akik egy tágasabb otthont keresnek. Illetve akár vendéglátó egységnek is kiváló lehetőség, ha valaki a páratlan pince nyújtotta lehetőségét kihasználja.

Hívjon a további részletekért, megtekintését! Készséggel állok rendelkezésre valamennyi kérdésben az ingatlan vásárlással valamint a CSOK és hitelfelvételi lehetőségekkel kapcsolatban is!

Az ingatlanban otthon!
Myhome

hirdetés
© 2018