27 950 000 Ft
256,4 E Ft/m2
28 M Ft
256,4 E Ft/m2

Eladó családi ház
Zákány 5 szobás családi ház eladó

109  m2 alapterület
5 szoba
felújítandó
1439 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Az Openhous Ingatlan Iroda eladásra kínálja 161907 számú családi házat Zákányban. Az ingatlan utcafront fele enyhe lejtésű telken a település központjában van.

A település a Mura Dráva nemzeti park közvetlen szomszédságában, a Gyékényesi kavicsbánya és búvár és horgász bázis 2km.-es közelségében található.

A ház klasszikus polgári lakóház ,építészeti esztétikai értelemben egyaránt

Részleges felújítás során bizonyos esztétikai és gépészti elemek cserélve lettek , egységet arculatot és műszaki tartalmat adó felújítás viszont nem lett végezve.

Fűtési rendszere cserépkályhára hangolt egyedi fűtés, gázkazánnal történő cirko fűtés kiépítésnek lehetősége biztosított.

Telken való elhelyezkedése építészeti megjelenése polgári hangulatot sugároz , mellyel jól illeszkedik építészeti környezetébe.

A telken fúrt kút illetve az épület alatt részlegesen pince van Amennyiben a 161907 számú vagy bármely a rendszerben található ingatan felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal.

Az ingatlan megvásárlásához CSOK és hitel igénybe vehető, bankfüggetlen hitel tanácsadónk ingyenes ügyintézéssel áll rendelkezésre.

" Az ingatlan és az otthon közötti út élményéért dolgozunk"

hirdetés
© 2018