13 900 000 Ft
99,3 E Ft/m2
13,9 M Ft
99,3 E Ft/m2

Eladó családi ház
Családi ház eladó Vízvár, 140 négyzetméteres

140  m2 alapterület
felújítandó
1194 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda kínálatában eladó a #162678 hivatkozási számú vízvári családi ház. Horvátországgal és Duna-Dráva Nemzeti Parkkal határos Vízvár központi részén kínálom eladásra ezt a szerethető kellemes terasszal rendelkező családias kis Csárdát.Bár családi házként is megállja helyét.

Főbb jellemzői:

1194-nm egyenes területen fekszik.

A Csárda 140-négyzetméter hasznos alapterülettel rendelkezik.

Alapzata beton, falazata tégla. Héjazata cserép.

2015-ben a teljes tető megújult.

Minden közművel rendelkezik az ingatlan +3 fázis bővítése megtörtént. A csárda 60-80-fő befogadására,rendezvények,találkozók lebonyolítására is kiválóan alkalmas.

A falu a csend, a friss levegő és a nyugalom szigete. Legnagyobb kincse a Dráva,ami egyaránt vonzza a természetbarátokat, az ökotúristákat, kerékpár és vízi túrázókat, vadászokat, de leginkább a horgászokat. Izgalmas, titokzatos folyó, mellékágakkal, lefűződésekkel, partján sűrű erdőkkel, érintetlen természeti környezettel, egyedi élővilággal. Mindez a faluból sétatávolságon belül. A turizmusnak köszönhetően folyamatosan fejlődő gyarapodó falu,nagyon jó közösséggel.Saját iskolával óvodával...

Most még megfizethető áron. Hívjon és mutatom. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó vízvári családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.
Hivatkozási szám: #162678Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.
Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

hirdetés
© 2018