139 000 000 Ft
842,4 E Ft/m2
139 M Ft
842,4 E Ft/m2

Eladó családi ház
Veszprém eladó családi ház

165  m2 alapterület
6 szoba
Felújított állapotú
349 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Igényesen felújított családi házat kínálok eladásra Veszprém kedvelt részén, a Völgyhíd közelében.


Az ingatlan két lakószint nettó 165m2, telek 349m2.
Van beépíthető padlás, pince és udvarában garázs.
Építési év 1986 (tégla, cseréptető) és új tulajdonosa által 2017-től folyamatosan és magasminőségű anyagokkal megújult, energiahatékony hőszigetelése megtörtént.
Kiemelkedő tulajdonságai:
- Megosztása könnyen megoldható akár többgeneráció számára is.
Mindkét szinten van nagy nappali/hall, terasz, 3 szoba és fürdőszoba, külön Wc.
Földszinten került kialakításra a nagyméretű beépített,- gépesített, felszerelt konyha.
- Az épület hőszigeteléssel és hőszigetelő nemesvakolattal ellátva (falak, lábazat, kémények).
- Tető jó állapotú, csatornák, oromszegélyek, lemezek újra cserélve.
- Magas minőségű 3 rétegű hő,- és hangszigetelésű üvegezéssel, kombiredőnyökkel (redőny, szúnyogháló) ellátott ablakok és energiatakarékos ledes világításrendszere gondoskodnak róla, hogy biztosan beleférjen a rezsicsökkentett áramkeretbe.
- Van 2 villanyóra, vezérelt árammérő és 3fázis.
- Duplakomfortos és energiatakarékos ház. Klímája télen-nyáron kitűnő és nagyon kedvezően alakulnak a fenntartási költségek. Napelem telepítésre alkalmas, de a kedvező rezsije alapján szükségtelen.
- Fűtése gázcirkó kazán, vagy teljesen új vegyeskazán, illetve hangulatos kiegészítő fűtési lehetőségekkel (elektromos kandalló, biokandalló, infraterápiás fűtőberendezések).
- Az otthon melegéről és kényelméről elsősorban a gázcirkó kazán gondoskodik, mely központi és radiátoronként egyedi termosztát vezérléssel radiátor és padlófűtés hőleadókkal gondoskodnak. Mindezt még a jó hangulat kedvéért egy elektromos,- vagy biokandalló is kiegészítheti.
- Igény szerint az új vegyes kazánra is válthat, mert még pár évre elegendő fa fűtőanyag is a pincében maradhat.
- 2 szigetelt kéménye alkalmas cserépkályha vagy kandalló fogadására.
- A helyszínre gyártott beépített,- gépesített konyha és beépített szekrények a ház tartozékai. Bútorzata,- felszerelése megegyezés szerint maradhat.
- Parkolás a ház előtt utcán, vagy beállási lehetőség az udvarba, garázsba.
- A különálló téglaépítésű garázs is benne van a vételárban, így autóját mindig biztonságban tudhatja. A nagyméretű garázs, műhelybútorral, és polcokkal van beépítve, illetve a tető felújítva és szigetelve.
- Kert, mely épp a család szükségletei szerinti méretű és nem igényel nagy munkát. A kertben épített kőgrill,- bográcsozó lett kialakítva kiválóan alkalmasak kerti összejövetelekhez. Kertjében örökzöldek, gyümölcsfák, játszótér, hinta, stb… van.
- Vízgyűjtés megoldott, locsolás elektromos szivattyú segítségével történik, esővízgyűjtő tartályból.
- Új tulipános tölgyfakerítése egyediségét hangsúlyozza, melyet a szobák tulipános függönyözése is erősít.
- A biztonságát riasztórendszer és kamerák, wireless csengő védik, míg a ház takarítását robotporszívók végzik.

Földszint: Teraszról megközelíthető, meghittséget és melegséget árasztó nagy hall, ahol a család és barátok körében töltheti az estéket. A modern konyha-étkező teljeskörűen beépítve garantálja a gasztronómiai élvezetet.
Konyhához északi tájolású nagyméretű kamra csatlakozik, polcrendszerrel.
Világos ablakos fürdőszoba káddal kínálja a napi tisztálkodási lehetőségét, mellette külön helyiségben van a Wc.
A világos hallból nyílik a 30m2-es (két szoba egybenyításával) csodálatos fényárban úszó nagyszoba, mely igény szerint könnyen visszaállítható 2 szobává. A bejárat mellett található a 6,2m2 lakószoba, mely gardróbként, vendégszobaként, vagy barkácsszobaként is funkcionálhat.
Emelet: A 27m2-es erkélyes és beépített szekrényes Nappali/hallból nyílik minden helyiség. Itt minden családtagnak jut egy kellemes nagyságú kényelmes lakrész ha szeretne bezárkozni. Van 3 nagyméretű lakószoba, világos,- zuhanyzós tágas fürdőszoba, külön Wc.

A Völgyhíd, Veszprémvölgy, a csodálatos Kolostorok,- és kertek, a Vár csupán néhány perc sétára vannak. A kiváló tömegközlekedés és a közelben található boltok, iskola és óvoda és minden mi szükséges a mindennapokhoz még kényelmesebbé teszik az itt élést. Veszprém kiemelten nyugodt környezetében élvezheti a természet adta szépséget, miközben a városközpont kényelmes elérhetősége is adott.

Itt a lehetőség, ha álmodott már egy otthonról, ahol a kényelem és a funkcionalitás tökéletes harmóniában van!
Amennyiben Önnek fontos a nyugalom, a tiszta levegő és a város közelsége, ez a ház az Ön számára készült, de ha épp arra van szüksége, hogy több generáció együtt éljen akkor ez a ház könnyen átalakul két háromszobás lakássá, hogy együtt és mégis külön élhessenek.
Jelen funkciói szerint főleg lakóháznak ajánlanám, de akár vállalkozás részére is kitűnő lehetőség lehet.
Az ingatlan igény,- és megegyezés szerint teljes bútorzattal is rendelkezésre áll, így Önnek csak be kell költöznie és élveznie a kényelmes otthonát.
Csere,- és egyéb rugalmas vásárlási feltételekkel megoldható, megbeszélhető!
Tehermentes energiatakarékos családiház.
Ne habozzon, lépjen kapcsolatba velem mielőbb, hogy személyesen is megtapasztalhassa ezt a páratlan lehetőséget! Elsőkézből kaphat további információkat a Tulajdonostól.
Keressen bizalommal!- de Ingatlanközvetítő segítségét nem igénylem!

hirdetés
© 2018