155 000 000 Ft
738,1 E Ft/m2
155 M Ft
738,1 E Ft/m2

Eladó családi ház
Vértesszőlősi eladó családi ház, 7 szobás, 210 négyzetméteres

210  m2 alapterület
7 szoba
Újszerű állapotú
650 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó Családi Ház Vértesszőlősön!
Szeretne egy minőségi otthont nyugodt környezetben, egyedi stílusban?
Akkor most csak Önnek ajánlom ezt az ingatlant, Tata szomszédságában, Vértesszőlős egyik legnyugodtabb, legcsendesebb utcájában. A több mint 20 éve működő Dot-Ing Ingatlan iroda kínálatában most elérhető egy 2008-ban épült, rusztikus mediterrán stílusú, minden igényt kielégítő, 210 m²-es két házrészből álló családi ház, 7szobával 3fürdővel egy 650 m²-es telken.

Ingatlan elhelyezkedése:
Vértesszőlős lakókörnyezete az utóbbi években óriási fejlődésen ment keresztül. Folyamatosan épülnek az új ingatlanok gyönyörű környezetben, extra panorámával a Vértes hegység lábánál. A barátságos közösség és a nyugodt, biztonságos környezet ideális választás mind családok, mind egyedülállók számára. A település modern infrastruktúrával rendelkezik: jó minőségű utak, boltok, iskola és óvoda találhatók itt, amelyek mind hozzájárulnak a magas életminőséghez. Budapesttől mindössze fél órányi autóútra található, így lehetőség van a főváros gyors elérésére, miközben a vidéki élet nyugalmát élvezheti.

Műszaki tartalom:
A ház mediterrán jellegét a külső tégla és faburkolatú falazat, illetve a parkosított kert teszi kiemelkedően egyedivé. Az ingatlan két házrészből áll, amelyeket egy egyedileg kialakított helyiség köt össze, melyben egy konditerem, szauna és fürdőszoba található. A hátsó házrész 2012-ben került hozzáépítésre. Mindkét házrész falazata fa szerkezetű, a tető betoncserép burkolatú. A külső nyílászárók hőszigetelt, prémium minőségű ablakok.
Az első házrész alsó szintjén hidegburkolatú járólap, a felső szinten laminált parketta található. A hátsó házrész alsó szintjén rusztikus padlástégla burkolat, a felső szinten laminált parketta van. A két házrész belülről átjárható, de kívülről is külön bejárattal megközelíthető.

Helyiségek részletesen:
Az első házrész alsó szintjén egy kis előszoba, fürdőszoba, nappali étkezővel, konyha, hálószoba és egy gardróbszoba található, ahonnan a garázs is megközelíthető. Ezenfelül tartozik hozzá egy 15 m²-es terasz, amely a nappaliból a hátsó házrész felé nyílik. A konyha gépekkel felszerelt, mosogató elektromos sütő, indukciós főzőlap, szagelszívó és mikro is található benne. A tetőtérben egy nappali, két nagyobb hálószoba, fürdőszoba és egy kisméretű gardrób található.
A hátsó házrészbe belülről egy kondiszobán keresztül juthatunk át. Itt található egy nappali, konyha és egy beépített terasz, amely szórakoztató helyiségként funkcionál. A tetőtérben egy hálószoba, fürdőszoba és egy gardróbszoba lett kialakítva. Itt található még egy fedett terasz, ahova egy jakuzzi is beépítésre került.
Ingatlan fűtése:
Az első ház nappalijában egy gyönyörű fatüzelésű cserépkályha nyújt meleget, valamint padlófűtés és egy hűtő-fűtő klíma biztosítja a komfortot. A többi helyiség radiátorokkal van felszerelve, melyekhez elektromos fűtés csatlakozik. Az emeleten egy klímaberendezés szolgáltatja a meleget.
A hátsó házban klíma, egy elektromos Nordartos panel és a fürdőben egy infrapanel szolgáltatja a meleget a hideg hétköznapokon.

Extrák az ingatlanban:
• Négy hűtő-fűtő klímaberendezés
• Kialakított kondiszoba
• Finn szauna és egyedileg kialakított törökzuhanyzó
• Hátsó házban lévő jakuzzi
• Beépített hátsó szórakoztató helyiség fa tüzelésű kemencével
• Hangulatos, Szőllősi kőből épített kerti tó patakkal és benne aranyhalakkal
• Tetőn lévő 32 darabból álló inverteres napelemrendszer

Ez a ház ideális választás mindazok számára, akik nyugodt, csendes környezetben szeretnének élni, miközben nem kell lemondaniuk a modern élet kényelméről és a magas színvonalú építészeti megoldásokról. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy többet megtudhasson erről a lenyűgöző ingatlanról. Amennyiben megtetszett Önnek, eltudná képzelni álmai otthonának, keressen bizalommal és tekintsük meg együtt!
Érdeklődni:
Prekop Dorottya

hirdetés
© 2018