122 000 000 Ft
960,6 E Ft/m2
122 M Ft
960,6 E Ft/m2

Eladó családi ház
Veresegyház eladó új építésű családi ház

127  m2 alapterület
3 szoba
Új építésű
383 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó egy azonnal beköltözhető, új építésű, 130 nm-es családi ház Veresegyház Tópart részén, amely Veresegyház legszebb területei közé tartozik. A energetikai besorolású, POROTHERM N+F 30 téglából épült és 10 cm grafitos EPS szigeteléssel ellátott ház modern, letisztult vonalvezetésű, világos terekkel és minőségi anyagokkal rendelkezik.
Fontos információ, hogy NEM 4 üres falat kínálunk eladásra, közmű kiállásokkal, ha nem minden megépítésre, kialakításra, beépítésre került. Funkcionálisan minden működik, az ingatlan lakható, költözhető, csak egy ágy és asztal- szék kell, és élni lehet az ingatlanban és nem is akárhogy. Természetesen minden beépített bútor és konyha technológiához tartozó gépek, a vételár részét képezi!
Az ingatlan földszintjén az alábbi helyiségek található:
- Amerikai konyhás nappali + étkező (51,15 m2), Fürdő + WC egyben (3,06 m2), Előszoba (4,2 m2), Gardrób szoba (2,6 m2), Lépcsőház, alatta zárt tárolóval (4,63 m2) = 64,64 m2
- Elő tetővel fedett, burkolt terasz (23,8 m2)
Az emeleten ? NEM tetőtér ? az alábbi helyiségek találhatóak:
Szoba (15,31 m2), Szoba (12,32 m2), Gardrób szoba (5,44 m2), Gardrób szoba (4,64 m2), Fürdőkádas fürdőszoba + WC egyben (7,67 m2), Lépcsőház, közlekedő (7,8 m2)= 53,18 m2
A gardrób szobák egy kivételével berendezettek! A telekre történő bejutást egy széles, távirányítóval vezérelhető, automata kapu, úgynevezett úszó kapu biztosítja.
A ház alsó szintje inverteres hűtő-fűtő klímával felszerelt, így a nyári melegben is kellemes hőmérsékletet biztosít. A ház 3 fűtési zónával rendelkezik, amely külön-külön fali vezérlő panelekről irányítható, így biztosítva az optimális hőmérsékletet és energiamegtakarítást. A házat ezen kívül házközponti kondenzációs gázkazán, padlófűtés és radiátorok fűtik, így a rezsiköltség alacsony. A 383 m2-es, gondozott telken található egy kerti tűzrakóhely és a képeken is látható 12 személyes teraszbútor, amelyek a vételár részét képezik. A kert öntözéséhez külön locsolóvíz mérőóra áll rendelkezésre. A ház minden üvegfelülete színezett hővédő ablakfóliával van ellátva, amely nappal belátásgátlóként is funkcionál, továbbá minden nyitható ablak és a teraszajtó is rovarhálóval van ellátva, így biztosítva a kellemes hőmérsékletet és a zavartalan pihenést.
A konyha teljes mértékben bútorozott és gépesített BEKO, Samsung és Teka eszközökkel, amelyek a vételár részét képezik, mint pl.:

- Extra széles kerámia főzőlap
- Beépített légkeveréses sütő
- Páraelszívó
- Mosogatógép
- Mikrosütő
- Beépített kerámia mosogató és csaptelep

Az ingatlan biztonságáról 4 db biztonsági kamerával ellátott videórögzítő rendszer, valamint riasztórendszer gondoskodik, amely nem csak a behatolást, de füst és szénmonoxidot is érzékel minden szobában. A ház elektromos autó töltésére alkalmas kocsibeállóval rendelkezik, amely videó kapucsengővel ellátott.

Az ingatlan ideális választás családoknak vagy pároknak, akik modern, kényelmes, biztonságos és energiatakarékos otthonra vágynak Veresegyház egyik legszebb részén. A környék kiváló tömegközlekedési lehetőségekkel rendelkezik, az Ivacsi úti vasútállomás mindössze pár perc sétára található, ahonnan a Budapest-Veresegyház-Vác vonalon közlekedő vonatokkal könnyen és gyorsan elérhető Budapest Nyugati pályaudvar. A Veresegyház, Vásártér utcai buszmegálló szintén pár perc sétára található, ahonnan a helyközi buszokkal könnyen elérhető a környék és Budapest is.

Ingatlanjogász ügyvédi iroda vagyunk.

hirdetés
© 2018