165 000 000 Ft
634,6 E Ft/m2
165 M Ft
634,6 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház, Veresegyház, 7 szobás

260  m2 alapterület
7 szoba
1191 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Veresegyházán, a Hegyek kertvárosban eladó egy 2000-ben épült, 260nm nettó, 7 szobás családi ház!

Ha igazán tágas, fiatal és minőségi házat keresel, ahol 2 szinten lakótér és még egy pince szinten garázs is van, akkor jó hírem van...megérkeztél!

Hogy miért ezt válaszd?

+ A három szint összesen 350nm-ből áll, ami egy 220nm-es pince-garázsból, egy 146nm-es földszintből és egy 120nm-es emeletből áll.
+ A pince szinten található egy 2-3 állásos garázs, műhely mellék helyiséggel, több tároló és kazánház.
+ A földszinten találsz egy hatalmas nappali-étkezőt tágas terasz kapcsolattal, konyhával és 3 hálószobát. Tovább kádas és zuhanyzós fürdőszoba és egy vendégmosdó is ki lett alakítva.
+ Az emeleten befejezésre vár, de részben előkészült egy szintén nagy nappali terasz kapcsolattal és eszméletlen panorámás kilátással, illetve 1 hálószobával. Ezen kívül szintén konyha kialakítható és fürdőszoba is.
+ A ház 1191nm-es, gyönyörűen parkosított, örökzöldekkel, veteményessel kiépített telken fekszik.

Műszaki adatok:
+ A 2000-ban épült energiatakarékos családi ház Porotherm 38-as téglából épült, porotherm födémmel, egyedi fa nyílászárókkal épült a jelenlegi tulajdonos családja számára. Ezen kívül 7cm dryvit szigetelést kapott.
+ A teljes tető 2 éve lett cserélve, amikor is új betoncserepek kerültek fel és az esővíz ereszcsatorna is cserélve lett.
+ Fűtése kondenzációs kombi kazán amelyhez a pincében található vegyes tüzelésű öntöttvas kazán automatikus vezérléssel csatakozik radiátoros hőleadással.
+ A nappaliba hűtő-fűtő klíma lett beépítve. Érdemes a déli fekvésű tetőre egy 8-10 kw teljesítményű napelemes rendszer lett kialakítása, amely képes lesz ellátni a ház teljes elektromos igényét még a fűtésszezonban is.
+ A ház 3x16A elektromos teljesítménnyel rendelkezik. További extrák a mozgásérzékelővel ellátott riasztórendszer.

A háztól 270 méterre található buszok:391,395, ami a vonat állomáshoz lehet eljutni 1 megállóra. Itt az Erdőkertes, állomás található, amivel Újpest 22 perc alatt elérhető.
Autósoknak jó hír, hogy az M3.-as autópálya 13 perc alatt elérhető.

Ha te is két generációs, tágas, modern fűtésű házat keresel, ahol mindenkinek meglesz a saját tere és helye, akkor ez lesz az új Otthonod.
Rengeteg apró és fontos érvem lenne még, de inkább gyere el, nézd meg személyesen és ígérem nem fogsz csalódni!

hirdetés
© 2018