219 000 000 Ft
1,1 M Ft/m2
219 M Ft
1,1 M Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház Veresegyház, 4 szobás

196  m2 alapterület
4 szoba
állapotú
2149 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

MESÉS OTTHON A ZÖLD ÖLELÉSÉBEN!

Veresegyház méltán legkiemelkedőbb Hegyek városrészén kínálok megvételre egy számos vonzó tulajdonsággal rendelkező nappali plusz három szobás családi házat.

Az ingatlan 1997-ben ytong téglából épült, 15 cm-es szigeteléssel. A meleg vizet és a fűtést kondenzációs kazán biztosítja radiátoros hőleadókkal, a nappaliban padlófűtéssel kiegészítve.

A ház belső kialakítása figyelemre méltó, minden helyiség az 54 nm-es amerikai konyhás nappali köré lett tervezve, mely melegét kandalló, a hűsölést klíma biztosítja. Emellett szinteltolásokkal 3 szoba, egy kádas- és egy zuhanyzós fürdőszoba, tágas háztartási helyiség, kamra, tároló és beépített szekrények teszik igazán komfortossá az ingatlant.

A fantasztikus parkosított kert 27 év alatt nyerte el mai arcát, így az új Tulajdonosnak már nem szükséges fáradoznia vele, öntözését egy 6 körös öntöző rendszer biztosítja, mely a bő vizű fúrt kútról üzemel.

A nappaliból a 28 nm-es teraszra jutunk, ami a pergola alatt folytatódik, ahol lehetőségünk van a szabadban főzni, kemencében, grillen vagy akár bográcsban. A hangulatot a mellette csordogáló kerti tó garantálja, ami igazán különleges atmoszférát teremt akár családi vagy baráti összejövetelekhez.

A telek déli tájolásának köszönhetően napfényes, de a rengeteg zöldnek köszönhetően nyáron is kellemesen hűs. A terület teljesen privát, a bejutást elektromos kapu biztosítja.

Az autók védelmét dupla állásos, 36 nm-es garázs, a házét riasztó rendszer biztosítja.

Az ingatlan ideális választás családok számára, akik nyüzsgő hétköznapokból mindennap a természetbe szeretnének hazatérni, úgy hogy közben a főváros csak egy karnyújtásnyira van.

A családi házat a jelenlegi tulajdonos építette, így a teljes terv- és műszaki dokumentáció rendelkezésre áll.

JÖJJÖN, EL NÉZZE MEG, GARANTÁLT HOGY BELESZERET!

További információkért és megtekintéssel kapcsolatban hívjon még ma! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: - GDN azonosító: 373375

hirdetés
© 2018