319 000 000 Ft
817,9 E Ft/m2
319 M Ft
817,9 E Ft/m2

Eladó családi ház
Velence 8 szobás családi ház eladó

390  m2 alapterület
8 szoba
Újszerű állapotú
865 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Fejér megye, Velence, Bence-hegy részén eladó teljes panorámával rendelkező, 2018-ban épült, 390 nm-es három szintes családi ház, 865 nm-es telekkel. Az ingatlan magas minőségben épült fel és azóta is folyamatos felújításokon és korszerűsítéseken esett át. A tervezés során alaposan átgondoltak minden részletet, erről az alaprajzon tud meggyőződni. Minden lehetőség adott ebben az ingatlanban, hogy akár több generáció is eggyütt tudjon élni vagy nagyobb baráti társaság fogadására és szórakoztatására is kíváló, köszönhetően az elszeparált szobáknak, wellness résznek. Az ingatlanban csak a legmagasabb minőségű eszközök, burkolatok, nyílászárók és gépek kerültek beépítésre! Rengeteg beépített bútor, gardrob helyiségek találhatóak a házban, így az 5 db hálószoba nem lesz zsúfolt! Minden szoba mellett található egy fürdő is!
Az alsó szint alkalmas külön lakhatásra, illetve itt kapott helyett a gépészet és a wellness részleg is, ahonnan a kertbe és a kerti medencéhez is ki tudunk lépni.

A jelenlegi energetikai elvárásoknak tökéletesen megfelel az ingatlan, redőnyök, H tarifa, hűtő-fűtő berendezések, napelem, hőszivattyú is megtalálható.

Az ingatlanhoz tartozik egy fütőtt garázs ahonnan egyből a házába léphetünk, az fedett kocsibeálló is található, de az utcán is több auto részére kényelmes tud lenni a parkolás.

Elérhető 3D webséta, aminek köszönhetően a teljes ház körbejárható digitálisan!



Az ingatlan műszaki leírási, gépészeti terve elérhető, így emailben részletesebb tájékoztatást is tudunk adni! Amennyiben felkeltette érdeklődését a hirdetésem kérem hívjon, akár hétvégén is!

hirdetés
© 2018