44 900 000 Ft
561,3 E Ft/m2
44,9 M Ft
561,3 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház Velence, 2+2 szobás

80  m2 alapterület
2 és 2 fél szoba
Újszerű állapotú
273 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant


Velence - Bencehegy alján eladó egy három szintes, téglaépítésű családi ház, 273 m²-es telken!
Miért jó itt élni?

A Velencei-tó és környéke a természet szerelmeseinek paradicsoma, ahol a nyugalom és a természet közelsége találkozik. Az eladó családi ház kiváló elhelyezkedése és kényelmi szolgáltatásai révén tökéletes választás mindazok számára, akik egy békés, biztonságos környezetben szeretnék élvezni mindennapjaikat, ráadásul mindössze pár percnyi távolságra a Velencei-tó északi strandjától és az evezős klubtól. A gyalogosan is könnyen megközelíthető tópart kiváló lehetőséget biztosít pihenésre, sportolásra és szórakozásra egyaránt.

Az ingatlan előnyei:

Kiváló elhelyezkedés: Családiházas, biztonságos övezet, a Velencei-tó északi strandjától légvonalban mindössze 650 méterre, ami gyalogosan kb. 800-900 lépés. Az M7-es autópálya gyors elérése biztosítja a könnyű közlekedést más városok felé.

Tágas és kényelmes: A ház földszintjén nappali, hálószoba, konyha, wc és előtér található kézmosóval. A fedett, zárt, de szükség esetén nyitható terasz ideális helyszín a családi összejövetelekhez.

Kényelmes kialakítás: Az épületben két szoba, két félszoba, fedett és nyitott teraszok találhatók, melyek gyönyörű kilátást nyújtanak a Velencei-tóra. Dupla komfort biztosítja a kényelmet.

Modern fűtési rendszer: Gáz-cirkóval működő radiátoros fűtés és melegvíz ellátás. A B30-as körítőfal, 8 cm dryvit szigetelés és felújított ablakok biztosítják a fűtés hatékonyságát és a nyári hőség távoltartását.

Praktikus tároló helyiségek: A pinceszinten garázs, félszuterén minikonyha, tároló és borospinceként funkcionáló helyiség található.

Zöld környezet: A kertben gyümölcsfák, szőlő és virágok díszítik a területet. Az udvaron három autó számára van parkolási lehetőség, valamint a ház mögötti csendes, biztonságos utcában füves rész található.

Ez az ingatlan nemcsak állandó ottani életvitelre, hanem igény szerint befektetésként, vagy akár hétvégi házként is kiválóan alkalmas. Ráadásul az ingatlan lakóház minősítésben van, így különböző támogatások is igénybe vehetők a felújításhoz.

Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget! Éljen a Velencei-tó közelében, és élvezze a természet nyújtotta előnyöket minden nap!

Érdeklődjön most és tekintse meg ezt a páratlan ajánlatot személyesen is!

hirdetés
© 2018