390 000 000 Ft
354,5 E Ft/m2
390 M Ft
354,5 E Ft/m2

Eladó családi ház
Valkó 3 szobás családi ház eladó

1 100  m2 alapterület
3 szoba
Felújított állapotú
46000 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Álmodozott már arról, hogy egy gyönyörű lovasbirtokon él? Most megvalósíthatja álmait!

Eladó egy varázslatos, 4,6 hektáros lovasbirtok Valkón, Pest megyében, a Gödöllői dombság szívében. Itt minden Önről, a lovakról és a természetről szól. Budapesttől mindössze egy karnyújtásnyira, mégis elrejtve a város zajától. A birtokon található lakóépület, lovászház, istálló és fedeles lovarda. A házban minden megtalálható, amire szüksége lehet a kényelmes élethez, és még annál is több: tágas szobák, modern konyha, hangulatos nappali és egy terasz, ahonnan csodálhatja a környező tájat, de a kerti tó melletti stég is ideális a slow living élvezetére. Az istállónak és a lovardának köszönhetően nemcsak Ön, hanem a lovai is igazán otthon érezhetik magukat.

Ez a hely nem egy ingatlan, hanem egy életforma. Ha szeretne részese lenni, ne habozzon, lépjen kapcsolatba velem még ma!

Az OTP Bank szolgáltatásainak teljes körű ügyintézésével állok a rendelkezésére. Kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk az ingatlan finanszírozásához, megbízható ügyvédi közreműködés, támogatás az összes kapcsolódó adminisztratív teendő intézésében az adás-vétel során.

Referenciaszám: M134736

hirdetés
© 2018