98 900 000 Ft
1,1 M Ft/m2
98,9 M Ft
1,1 M Ft/m2

Eladó családi ház
Vác 3 szobás családi ház eladó a Téglaház úton

89  m2 alapterület
3 szoba
Újszerű állapotú
217 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Családi ház megújuló energiával!

Megvételre kínálok, egy zárt lakóparkban lévő, 89 m2-es lakóházat, és a hozzá tartozó kizárólagos használatú 216,8 m2 telekrészt. Mellette megépült egy 20 m2 elektromos kapuval szerelt garázs, valamint egy 8m2 tároló helyiség, méretre gyártott polcokkal berendezve.
A ház 2020-ban épült, mely - statikailag megfelelően-, vasalt lemezalappal és talajnedvesség elleni szigeteléssel készült. Külső teherhordó falazatokat Beton EPAG betonfalazókból építették. A válaszfalak mindenhol 12,5 cm-esek és hangszigeteltek. Félnyeregtető szerkezete Bramac cserépfedést kapott. Hőszigetelés tekintetében a talajon fekvő padlóban 20 cm EPS hőszigetelés, a határoló falakon 25 cm-es szigetelés. a tetőszerkezetben pedig 30cm cellulóz hőszigetelés került beépítésre.
A fűtés és a meleg víz ellátásról, levegő-vizes LG hőszivattyú gondoskodik a hőleadás padlón keresztül történik. Szellőztetése, egyedi hő visszanyerős lakásszellőztető berendezéssel megoldott. Energiatakarékos, költséghatékony a jövőben is biztos, és környezetkímélő. Nyílászárók műanyag profilszerkezetűek, 3 rétegű argonüvegezéssel. Az ablakok elektromos redőnnyel és szúnyoghálóval szereltek.
Földszinten nyitott nappali- konyha-étkező, közlekedő és egy különálló toalett, az emeleten 2 külön nyíló szoba, közlekedő és egy fürdőszoba került kialakításra , az egyik hálószobából nyílik még egy 31 nm-es emeleti terasz.
A nappaliból megközelíthető fedett terasz, és a növényekkel beültetett kert, lehetőséget nyújt a pihenésre.
A szobákban laminált parketta, a többi helyiségek burkolatai kerámia illetve gres lapból készültek. A szaniterek nagy része prémium minőségű WELLIS termékcsaládból származik. A beépített konyhai gépek WHIRLPOOL illetve BOSCH gyártmányúak. A kertben automata öntözőrendszer került kiépítésre. Az egész házat minőségi anyaghasználat, átgondolt tervezés és kivitelezés jellemzi.
Az épület energetikai besorolása A+.
A kivitelezési tervet a telek adottságaihoz igazították, de a jelenlegi tulajdonosa a műszaki tartalommal együtt saját igényei alapján módosította.
Ajánlom azoknak az érdeklődőnek, akik olyan otthont keresnek, ami gyakorlatilag készen várja, és nem igényel anyagi ráfordítást. Az ingatlanról készült képkockák pontosan tükrözik a leírtakat.
Irányár: 98,9 millió Ft.

hirdetés
© 2018