74 800 000 Ft
656,1 E Ft/m2
74,8 M Ft
656,1 E Ft/m2

Eladó családi ház
Úrhida 4 szobás családi ház eladó

114  m2 alapterület
4 szoba
1000 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Székesfehérvártól 5 km-re Úrhidán, szép, új családi házas övezetben, buszmegállótól 250 m-re, 2007-ben épült, NAPPALI 4 szobás, 114 m2-es, egyszintes, mediterrán családi ház, fedett terasszal, két autós fedett beállóval 1100 m2-es, gyönyörű, összközműves telken eladó.
A házba egy fedett szélfogón keresztül tudunk belépni, a tágas előtérbe, melyből balra a mellékhelyiség kézmosóval, szemben egy ajtón belépve az amerikai konyhás, étkezős nappali érhető el. A nappaliból balra egy közlekedő található, melyről a három szoba és a méretes fürdőszoba nyílnak. A konyha mellett nyílik a kamra és a háztartási helyiség, melyből a garázs is megközelíthető. A nappaliból léphetünk ki a gyönyörű fedett teraszra, ami az udvar és a hátsó kert felé néz.
A ház 38-as Porotherm falazóblokkból, 5 cm külső hőszigeteléssel, fa födémmel, fa ácsolt tetőszerkezettel, Bramac beton cserépfedéssel, hőszigetelt műanyag kültéri és tömör fenyőfa beltéri nyílászárokkal épült. A meleg vizet, valamint a padló és radiátoros fűtést egy 2 éves kombi cirkó gázkazán szolgáltatja, mely a háztartási helyiségben kapott helyet. A nappaliban található egy 3,5KW-os GREE klima, hogy a nyári meleg napokon is kellemes legyen a hőérzet az épületben!

Környék csendes, családi házas övezet, élelmiszerüzlethez, főúthoz, autóbuszmegállóhoz, közel.
Székesfehérvártól 5 km-re, könnyen megközelíthető távolsági busszal is, a buszmegálló a háztól kb. 250 m-re van.


Hívjon, Ezt érdemes megnézni!

hirdetés
© 2018